Games For Windows – jocuri la cerere.

Avand in vedere ca acum cateva zile va vorbeam de Texas Hold’em si de incetineala Microsoft, se pare ca, in cele din urma, compania s-a decis sa ma contrazica (doar partial).

Este vorba despre lansarea serviciului Games for Windows – Games on Demand care permite utilizatorilor de Windows sa descarce jocuri direct de pe site-urile Microsoft si apoi sa le joace impreuna cu o comunitate de 14 milioane de utilizatori.

Unele jocurile au si preturi mici (unele chiar in jur de 10$), dar nu cred ca pot fi procurate inca din Romania (tara noastra nu figureaza in lista tarilor de provenienta pentru utilizatori). Interfata este intuitiva (o puteti vedea mai jos) si ceva din elementele de design imi aduc aminte de platforma N-Gage a Nokia; poate si putin din AppStore-ul Apple.

Pentru a putea beneficia de Games for Windows, trebuie mai intai sa va creati un cont (GamerTag) cu ajutorul ID-ului Windows Live pe care presupun ca il aveti deja.

Pentru a face acest lucru, accesati pagina urmatoare: Games for Windows si apasati butonul portocaliu: Create GamerTag.

Dupa ce ati creat contul (selectati un nume, un avatar si alte cateva optiuni), mergeti din nou la pagina specificata si selectati Download (butonul albastru), pentru a descarca aplicatia Games for Windows – Live.

Dupa ce ati descarcat-o, nu mai trebuie decat sa o instalati si va puteti bucura de jocurile pe care le vedeti si in imaginea de mai sus (pana acum doar Tinker este gratis, dar astept si altele, eventual chiar Texas Hold’em).

11 thoughts on “Games For Windows – jocuri la cerere.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>