Ghidul utilizatorului Windows 7 (Product Guide)

Intotdeauna am considerat ca manualul de utilizare al unui produs este aproape la fel de important ca produsul in sine. De ce? Pai fiindca fara manual, nu vei putea utiliza produsul. Stiu ca exista persoane care pot utiliza diverse produse fara a citi manualul de utilizare, dar majoritatea celor care au nevoie de ajutor pentru utilizarea produsului respectiv nu au citit si nici nu au de gand sa citeasca manualul de utilizare.

Iata ca a venit vremea ca si Windows 7 sa primeasca un “manual de utilizare”, un ghid al utilizatorului complet, care va va usura, si mai mult decat atat, va va imbogati experienta cu acest sistem de operare. Ghid-ul este de fapt o carte electronica de aproximativ 140 de pagini in care puteti gasiti cam tot ce aveti nevoie sa stiti despre Windows 7, pornind de la editiile windows 7, la imbunatatirile aduse, ghid-uri pentru upgrade, liste cu combinatii utile de taste si multe multe altele.


Cartea este impartita in urmatoarele sectiuni:

  • Introduction – Prezentare generala asupra Windows 7
  • Windows 7 for You – Prezentare detaliata asupra functionalitatilor si imbunatatirilor aduse de Windows 7
  • Windows 7 for IT Professionals – Prezentare asupra beneficiilor aduse de Windows 7 la capitolul productivitate si eficienta la locul de munca. Aceasta sectiune cuprinde si o prezentare pentru Microsoft Desktop Optimization Pack

Il recomand atat cunoscatorilor, dar mai ales incepatorilor, celor care nu au incercat inca Windows 7, si vor face trecerea direct de la XP. Este de asemenea recomandat celor care doresc sa cumpere Windows 7 si inca nu sunt hotarati.

Lectura placuta!
Download Windows 7 Product Guide (link catre pagina oficiala, de unde il puteti descarca, la alegere, in format PDF sau XPS)

PS: Momentan, ghid-ul este disponibil doar in limba engleza. Atunci cand va aparea si editia in romana a acestui ghid voi posta, bineinteles, link-ul corespunzator.

via

4 thoughts on “Ghidul utilizatorului Windows 7 (Product Guide)”

  1. as vrea sa va intreb cum trebuie sa fac sa imi reapara pe desktop iconita cu CD-ul atunci cand acesta este inrodus. Am deselectat aceasta optiune din greseala si nu stiu unde trebuie sa intru ca sa o pot activa din nou. Inainte, ori de cate ori introduceam un disc, imi aparea pe desktop + optinile, insa acum nu imi mai apare nimik. Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta greseala? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>