Gmail Man – postasul din umbra

Desi suntem obisnuiti ca Apple sa creeze clipuri nostime parodiind produse Microsoft (Windows/PC in principal) iata ca si Microsoft urmeaza aceasta cale in competitia cu Google.

Cantitatea de informatii ale utilizatorilor la care Google are acces este impresionanta si ofera subiect de ingrijorare multora.


Microsoft puncteaza fix aceasta ingrijorare si ofera solutia din portofoliul propriu: Office 365. Desi la o prima privire serviciile nu sunt concurente in sine, este un fel de reclama ascunsa la solutia de mail din Office 365, solutie ce nu a fost promovata foarte agresiv :).

Ce se puncteaza este diferenta intre un serviciu “gratuit” in care informatia utilizatorului cantareste ca plata si un serviciu cu plata la vedere care asigura un alt nivel de confidentialitate a datelor. Alegerea ramane a utilizatorului. Pana atunci: vizionare palcuta!

9 thoughts on “Gmail Man – postasul din umbra”

 1. Windows 7 cu SP1 ,serverul Digital River. Acesta este canalul oficial de descărcare Windows 7 cu SP1 ISO
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso Windows 7 Ultimate x86 engleză
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24395.iso Windows 7 Ultimate x64 engleză
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24208.iso Windows 7 Home Premium x86 engleză
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24209.iso Windows 7 Home Premium x64
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24280.iso Windows 7 Professional x86 engleză
  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24281.iso Windows 7 Professional x64 engleză

 2. Greu cu articolele astea . In fiecare zi apar o gramada de stiri interesante si voi de abia scrieti una la cateva zile. In stilul asta o sa va pierdeti cititorii

 3. sal ..vroiam sa intreb este doar packul sau tot windowsu’ si are deja loader din ala ? sau expira ? tre sa bag ceva eu .. sau are automat ? si e ptr totdeauna ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>