Google Chrome la versiunea 12!

Browserul meu preferat – Google Chrome – tocmai a ajuns la versiunea 12, finala si stabila :).

chrome 12

Imbunatatirile nu sunt numeroase, dar deja nu ne mai asteptam la astfel de lucruri de la un ciclu de dezvoltare a noilor versiuni de aproximativ 6 saptamani.

Mentionez cateva dintre ele:

– accelerare grafica hardware pentru CSS 3D
– protejare impotriva fisierelor malitioase descarcate
– posibilitatea de a sterge cooki-urile Flash direct din browser
– lansarea aplicatiilor dupa nume (ex: TweetDeck) direct din Adress Bar (omnibox)
eliminarea compatibilitatii cu Google Gears (cred ca am folosit asa ceva pentru o aplicatie, la un moment dat.. dar nu stiu de ce au renuntat la suportul pentru propriul produs… )
– randare imbunatatita

Ca de obicei, update-ul la noua versiune va fi facut automat si veti afla acest lucru la primul restart al browserului. Daca acest lucru nu se intampla, puteti updata manual mergand in Tools -> About Google Chrome.

Download Google Chrome 12

8 thoughts on “Google Chrome la versiunea 12!”

  1. Versiuni pe banda rulanta. Nu zic ca nu e bine sa fii intotdeauna “updated”,dar nici chiar asa “la minut”. Pentru cei cu modemuri usb (majoritatea cu trafic limitat) e un chin sa descarce nu stiu cati mb aiurea. Stiu,se poate dezactiva actualizarea automata,dar mai sunt si oameni necunoscatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>