Google ne prezinta Chrome OS – imagini si video


Cum arata Google Chrome OS?


Cei de la Mashable au publicat cateva poze de la prezentarea oficiala:

Mai jos este o imagine cu tab-ul “Apps” (Aplicatii):

 Chrome OS Apps

Cam asa arata un document Excel in Windows Live Office sub Chrome OS:

Chrome OS - Windows Live Office

Mai jos gasim ceea ce echipa Chrome OS numeste “in-place panel” ce permite vizualizarea unui anumit tip de continut in fereastra unui site (sau aplicatie web):

Chrome OS in-place panel

*Pentru a naviga la pagina urmatoare/precedenta, selectati pagina dorita de sub Related Posts (Pages 1 2 3 4) sau deasupra articolului.

10 thoughts on “Google ne prezinta Chrome OS – imagini si video”

  1. @Ady: mersi mult pentru link :d. Teoretic ar trebui sa se gaseasca si pe pagina Chromium, insa eu nu am mai avut timp sa-l caut fiindca am plecat la Suceava in blogtrip.

  2. Am testat Google Chrome OS in VMware (ms ady pt link) si pot sa spun ca il gasesc cam inutil. Este pur si simplu un sistem de operare redus la un browser. Acelasi lucru s-ar putea obtine si instaland chrome pe linux si ai avea si avantajele unui sistem de operare cu aplicatii,jocuri etc (tot gratuit). E un concept interesant. Si e rapid. Dar mi se pare o involutie sa renunti la toate programele si sa ramai doar cu un browser cand ai putea sa fi cu ele SI cu browser. E adevarat ca sunt multe site-uri online care replica fidel functionalitatea unor programe dar doar UNORA si atat.
    Si acum partea cea mai tare: ce te faci daca nu ai net?
    Sunt foarte curios care va fi cursul evolutiei lui Chrome OS. Google chiar ar putea face ceva revolutionar si sper acest lucru. Recunosc ca este prima versiune dar nu m-a impresionat deloc… nimic special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>