Google – producător de hârtie igienică ?!

Azi navigam pe nişte site-uri, aşa cum „hoinăresc” eu zilnic virtual pe net şi deodată am zărit o poză cu un pacheţel de hârtie igienică, şi anume un produs denumit „Google”. Prima dată am început să râd în hohote, spunând că ar fi un trucaj… Din păcate nu a fost aşa… Imaginea era ataşată unui articol, şi citind acel articol am aflat că s-ar părea că imaginea respectivă descrie un brand foarte popular de hârtie igienică vietnameză (care este făcută „100 % din celuloză virgină”).

Oare acest produs este chiar creat de Google ? În acest caz, de ce nu foloseşte culorile literelor care sunt la sigla motorului de căutare ? Oare denumirea de „Google” o fi însemnând altceva în limba vietnameză ? Oare marele gigant le-ar fi oferit drepturi de autor ale numelui pentru acea firmă vietnameză ? Sau Google nici nu a aflat că o firmă populară de hârtie igienică le utilizează numele ? :) Şi încă ceva: Oare acea firmă face profit folosind numele lor ? Eu cred că da, Google e un brand renumit la nivel mondial… Poate că vietnamezii cumpără produsul din acest motiv. Aşteptăm specialişti sau chiar şi vietnamezi pentru a ne lămuri in legatura cu întrebările de mai sus… 😉

6 thoughts on “Google – producător de hârtie igienică ?!”

  1. Sincer, nu ştiu… Caută pe site-uri vietnameze şi poate vei găsi hârtii igienice Google. Produsele Microsoft şi Apple vor fi lansate pe piaţă în viitor, dacă totul va merge bine. OFERTĂ: Dacă vei cumpăra hârtie igienică Microsoft vei primi în viitor o dischetă ! :))
   Google te ajută să găseşti pe net orice, acum te ajută chiar şi la toaletă ! :)

 1. @StelistCristi: Acum m-am prins: Google lanseaza Nexus One si Hartia Igienica pentru a domnia piata de reclame. Sunt primii cu reclame pe hartia igienica (cred). Anyway, imi aduce aminte de clipul prezentat de mine acum cateva zile. Nu era foarte departe de realitate :))

  PS: am citit pe Mashable ca in Vietnameza cuvantul “google” are acelasi inteles cu cel din engleza… Altfel spus, Google nu este un cuvant vietnamez.

 2. tu chiar crezi ca acest produs e creat de Google?

  [Comentariu moderat pentru cuvinte ofensatoare]

  @Alex: Am observat ca esti la primul comentariu. Nu stiu daca esti si la prima vizita, dar unde ai vazut tu ca permit injurii la adresa cititorilor mei? Anyway, inainte de a mai comenta iti recomand sa citesti pagina Termeni si Conditii. Incercam sa pastram un mediu civilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>