Haine noi pentru Firefox 3.7!

Firefox logoChiar daca Firefox 3.5 a fost lansat de putina vreme, cei de la Mozilla continua dezvoltarea produsului, astfel ca au afisat pe site-ul oficial cateva concepte de design care vor fi incluse in versiunea 3.7.

Acestea sunt doar idei de design, valabile pentru versiunea Windows a browser-ului (deci nu si pt Mac OS X sau Linux/GNU). Imbunatatirile sunt dupa cum umreaza:

1. Vor fi folosite efecte prietenoase pentru interfata Aero Glass. Toolbar-ul si Tab-urile vor fi transparente, iar butoanele vor fi atat transparente cat si lucioase.

2. Butonul Page este acum in stanga tab-urilor.

3. Bara Tools/Bookmark se gaseste acum in partea dreapta a ferestrei, langa Search Bar.

Cam astea sunt imbunatatirile oficiale, dar le puteti observa mai in detaliu in pozele de mai jos:

Firefox 3.7 pentru Windows 7, Vista cu interfata Aero Glass
Firefox 3.7

Firefox 3.7 pentru Windows 7, Vista fara Aero Glass
Firefox 3.7

Firefox 3.7 pentru Windows XP
Firefox 3.7

Mie chiar imi place noul design, ma face sa renunt la temele transparente pentru Firefox. Voi ce parere aveti?

5 thoughts on “Haine noi pentru Firefox 3.7!”

 1. Nu e nevoie sa astept pana fac Firefoxul glass by default, folosesc un plugin care il face aero glass foarte bine , chiar mai bine decat temele aero propuse de firefox. Le-am incercat si eu, dar nu ajung la nivelul de transparenta dat de acest plugin,
  http://www.dikkekersen.be/AllGlassWhiteText.xpi.
  Daca folosesti Windows 7 Tool Kit 1.8 orbit30 poti face ferestrele fara blurr ( full glass). Cat despre butoane, m-am obisnuit cu pozitia lor actuala, plus ca nu mai vad ”Fisier, Editare, Vizualizare, Istoric, Semne de carte, Unelte, Ajutor”
  Poate sunt ascunse, dar mie imi este mai usor sa la am la indemana :)

 2. Cum au scăpat un pic de sub presiune cu problemele de securitate, cum încep iar (sau „air”) aştia de la Mozilla să se joace cu lopăţica în nisip.

 3. ei bine mie mi se par ok, chiar nu vad de ce mai tineau ei meniul traditional dar totusi… butoanele alea doua de sus dreapta sunt putin cam prea folosite, nu vi se pare? :))

  EDIT: Sunt curios daca Firefox 3.7 asta va fi suficient de bun incat sa ma intorc de la Chrome… nu spun acum ca e perfect Chrome dar… pentru mine tinde spre perfectiune :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>