HotSpotShield – VPN gratuit pentru accesarea Hulu.com

Fiindca e duminica seara, si fiindca nu toata lumea petrece la mare sau prin oras in aceasta seara, m-am gadit ca ar fi momentul potrivit pentru un film (bineinteles, dupa finala campionatului mondial de fotbal :) ).

Nu, nu voi incepe sa prezint vreun film anume, eventual sa pun la sfarsitul articolului link de download :).

In schimb voi prezenta o modalitatate de a viziona o gama larga de filme si seriale direct din fata calculatorului. Site-ul care permite acest lucru este Hulu.com si este, probabil, cea mai mare “televiziune online”, daca ii putem spune asa. Pe acest site gasiti atat cele mai nou trailere cat si cele mai noi episoade din serialele pe care le urmariti. Nu mai trebuie sa asteptati ca acestea sa apara pe posturile de televiziune din Romania, ci le puteti vedea in cel mult 24 de ore de la difuzarea lor in SUA.

Exista si cateva dezavantaje pentru Hulu.com:
– nu este permisa vizualizarea filmelor in afara statelor unite
– la fel ca orice televizune, hulu intrerupe continuitatea filmelor cu reclame
– nu aveti cum sa folositi subtitrari (filmele sunt in engleza, si sunt destinate unui public vorbitor de engleza)

Probabil va intrebati acum de ce v-am mai spus despre hulu daca este destinat doar locuitorilor SUA. Fiindca am gasit o modalitate de a accesa si folosi pe deplin acest site chiar si din Romania. Metoda implica un serviciu VPN gratuit (ad-suported).

Programul care ne va conecta la acest VPN poarta numele de HotSpot Shield, si deoarece nu am foarte mare incredere in serviciile sale de pastrare a datelor persoanle (se lauda si cu asa ceva) il folosesc doar atunci cand intru pe hulu.com. In plus, reclamele pe care le va afisa sunt destul de enervante, pornind cu sunet fara vreun avertisment in prealabil.

Totusi, pana un astfel de serviciu/site va aparea si in Europa (in Romania exista deja muvix.ro, dar nu are o varianta ad-suported), este cel mai facil mijloc de consumare a continutului video premium.

Pentru a va conecta la VPN-ul gratuit, trebuie sa faceti click dreapta pe iconita din System Tray/ Notification Area si sa selectati optiunea Connect/ON. Veti fi intampinati de urmatoarul tab (deschis in browser-ul implicit)

De aici, e simplu. Apasati butonul Connect si asteptati desemnarea unei adrese IP virtuale. Dupa afisarea mesajului Connected puteti incepe navigarea ca si cum ati locui in Statele Unite. Prima oprire: Hulu.com

Recomandarea mea este Start Trek VIII – First Contact, film pe care l-am revazut extrem de bucuros saptamana trecuta.

Pentru a va deconecta de la serviciul HotSpot Shield, trebuie sa mergeti din nou pe iconita din System Tray/ Notification Area si sa selectati Disconnect/OFF. Acum apasati butonul Disconnect si aveti din nou IP-ul original.

Pentru a descarca HotSpot Shield si a va bucura de experienta americana a internetului, folositi link-ul de mai jos:

Download HotSpot Shield – Free VPN

10 thoughts on “HotSpotShield – VPN gratuit pentru accesarea Hulu.com”

 1. Merge perfect! Dar totusi am eu personal o problema; imi pune pe unele pagini (google …) sus de tot un fel de reclame. Cum fac sa nu mai apara?
  THX!

 2. HotSpotShield-ul asta cred ca e bun si la altceva decat vizionarea programelor tv din US :d De exemplu poti descarca diferite lucruri de pe saituri care nu le poti accesa din romania ( This content is not available in your country ) E ceva mai tare decat proxy! Bun de pus la pastrare 😉

 3. @2dorake: pentru cine stie sa-l foloseasca HotSpotShield are multiple functionalitati. Asa cum ai intuit, il folosesc si pentru a accesa continut restrictionat de pe Youtube, dar si ca sa vad emisiuni direct de pe site-urile televiziunilor americane(ABC, CBS, etc..). Poti accesa chiar si site-uri restrictionate. Spre deosebire de un proxy care poate fi detectat relativ usor, VPN-urile sunt practic imposibil de detectat :D. De aceea nici nu prea sunt gratuite. HotSpot Shield e singurul pe care il stiu… si e pe piata dinainte de 2006 din ce am citit.

 4. *Florin – Daca vreti sa scapati de reclamele enervante folositi Opera browser si folosind optiunea block content (meniu-settings-preferences-content-blocked content) adaugati “http://box.anchorfree.net/*”. Acest lucru nu este posibil sub nici o forma in alte browsere. Se pare ca filtrul Opera bate orice addon-plugin de la alte browsere, se mai poate incerca si cu un firewall (nu am incercat) pentru filtrare.
  Personal folosesc HotSpot Shield doar la servici pentru accesul nelimitat la internet bineinteles cu ceva limitare de viteza datorata VPN-ului.
  Sper ca v-a fost de folos :)

 5. Am si eu o intrebare. se poate instala si pe calculatoare care sunt conectate la internet prin router ADSL?
  Am incercat dar dupa ce il instalez, imi blocheaza accesul la internet. Daca il dezinstalez, ma pot conecta din nou la internet.
  Daca este posibil, astept cateva indicatii referitoare la setarile care trebuiesc facute.
  Multumesc pentru un eventual sprijin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>