HP Slate revine in prim plan

Va mai aduceti aminte de iPad? Atunci a aparut in discutie si HP Slate. Aceasta tableta revine in atentia media cu doua videoclipuri destul de targetate.

HP Slate 

 Primul atinge subiectul Flash si ataca bineinteles, prima tableta amintita mai sus. Cateva date statistice din acest clip mi-au atras insa atentia:


– din primele 100 site-uri in Alexa, 85% folosesc Flash
– 75% din continutul video de pe internet este Flash

Nu sunt un mare fan al Flash-ului, dar totusi, pana va disparea sau va evolua sau se va gasi o alternativa mai buna este indispensabil.

Al doilea clip este, cred, un raspuns primei reclame dedicate iPad-ului si lansate cu ocazia decernarii premiilor Oscar. Nu este extrem de detaliata, dar ofera cateva detalii despre functiile HP Slate:
– navigare web
– navigare harti/GPS
– vizionare filme
– citire carti

Acum, serios vorbind, oricat de indreptat spre touch si optimizat pentru portabilitate ar fi iPhone OS (folosit si pe iPad) nu are cum sa se compare, din nici un punct de vedere cu Windows 7. Si subliniez aici suportul hardware si productivitatea obtinuta de pe urma unui sistem de operare complet.

via

3 thoughts on “HP Slate revine in prim plan”

  1. @Shtef: avand in vedere ca a fost anuntat cu multe luni inaintea iPad-ului.. ma intreb al cui e design-ul original :). Oricum, spionajul tehnologic e in floare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>