iMac-urile din Orange Studio folosesc Windows XP

Trecand azi prin fata Orange Studio Victoriei vad peretii din sticla inscrisi “Surf” si “Internet”. Imediat dupa pereti vad cateva laptop-uri si apoi cateva iMac-uri populate de diversi indivizi care navigau in voie. Nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca wallpaper-ul unuia dintre iMac-uri era imaginea de fundal default a Windows XP. “E o chestie de preferinte am zis”, ca mai apoi persoana din fata iMac-ului sa se ridice si sa observ un desktop default de Windows XP in toata splendoarea. Fascinant nu-i asa? Observati va rog poza de mai jos. Chiar si iMac-ul de langa foloseste tot Windows XP (daca priviti mai indeaproape). O sa fie foarte frumos ca dupa lansarea Snow Leopard sa vedem tot aceste iMac-uri folosind Windows 7. Ce priveliste ar fi!
Click pe poza pentru marire. (calitatea slaba este datorata telefonului nokia 5700 a carui camera are doar 2mpx)

6 thoughts on “iMac-urile din Orange Studio folosesc Windows XP”

  1. Windows XP este un sistem de operare foarte popular. cel mai popular. deci, probabil acesti indivizi sunt sigur mai obisnuiti cu XP decat cu Mac. curiozitatea mea: oare sunt Windows XP-uri cu licenta pe care le folosesc acestia?

  2. Ce tare… E doar începutul, de mâine vom vedea iPhone-uri cu Windows Mobile. Beton faza… Băieţii din imagine sunt familiarizaţi cu XP-ul, ce mai vrei, frate? Mac-ul şi alte sisteme de operare sunt folosite 10% pe planetă, 90 % folosind Windows-urile… (conform unor statistici…)

  3. Windows pe computere Apple mi se pare o fita tipic romaneasca. Vreu sa fiu pe val si bag o gramada de bani intr-un computer Apple dar sunt prea lenes si ignorant sa lucrez cu OSX care este cu siguranta superior Windows-ului XP (am spus windows xp si nu windows in general).

    Iar pentru licenta nu inteleg discutia. Licentele se pot cumpara si nu conteaza daca folosesti windows-ul cu licenta pe iMac Macbook sau ultimul Dell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>