Image Resizer PowerToy pentru Windows 7!

Nu stiu cati dintre voi va mai aduceti aminte de Windows 98 Plus! sau de Windows XP Power Toys. Cert e ca eu le-am folosit pe ambele si mi s-au parut de la inceput foarte utile. Una dintre functiile Windows XP Power Toy era Image Resize. Prin intermediul acestei functii puteati redimensiona o imagine din meniul click-dreapta.

Pana acum am folosit diferite programe de editat imagini pentru redimensionare, insa acum folosesc doar Image Resizer Power Toy Clone.

Image Resizer este foarte usor de folosit. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click dreapta pe o imagine (sau mai multe) si sa selectati “Resize Pictures”

http://img.photobucket.com/albums/v374/vishaal_here/Image_Resizer_Powertoy_Clone_2.png

Va aparea o fereastra de selectie a noii dimensiuni. Aveti de ales intre diverse dimensiuni presetate sau puteti seta o dimensiune.

http://img.photobucket.com/albums/v374/vishaal_here/Image_Resizer_Powertoy_Clone.png

Apasati OK pentru confirmare.

Il puteti descarca folosind urmatorul link:

Download Image Resizer Powertoy Clone

Nota! Acest program este compatibil cu toate versiunile de Windows Vista si Windows 7 (atat pe 32 biti cat si pe 64 biti)

Via.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>