Imi doresc un HTC Magic!

Banner Concurs Gadgeteer HTC MagicM-au atras telefoanele destepte (smartphones) inca din liceu. Atunci mi-am luat pentru prima data (dupa strangerea alocatiilor timp de aproape un an) un Nokia N-Gage. La vremea aceea era la fel de Magic precum este HTC-ul acum (avea sistem de operare, jocuri, muzica, filme, internet).

Magic-ul este primul telefon Android din Romania. Il urmaresc inca din februarie, cand l-am anuntat pe blog. 

Termenul de telefon insa  (cum e numit si in banner-ul de mai sus) il defineste la fel de putin precum calculator defineste un PC (personal computer). Magic-ul fiind capabil, sub multe aspecte, chiar sa inlocuiasca un calculator. In plus ofera portabilitate, deci posibilitatea de utilizare a internetului si a uneltelor acestuia la adevarata lor valoare.

Preferam ca Vodafone sa aduca HTC Hero in locul lui Magic, datorita design-ului si a camerei foto de 5mpx, dar RAM-ul si procesorul identice sunt de fapt amanuntele care conteaza.

De ce mi-l doresc? E simplu!

Sunt pasionat de gadget-uri in general si de telefoane in special. Vreau sa testez Android-ul si sa descopar tot ce are de oferit. Vreau sa ofer suport tehnic pentru acest sistem de operare. Vreau sa scriu review-uri pentru cat mai multe dintre aplicatiile disponibile. Vreau sa contribui la o eventuala comunitate de utilizatori romani de Android, una lipsita de restrictiile Apple si ghidata de principiile aplicatiilor Open-Source. Vreau sa probez Twitter-ul, scrierea articolelor pe blog si citirea fluxurilor RSS in acelasi timp. Vreau sa fiu la curent cu noutatile chiar daca sunt plecat in oras sau la facultate. De Augmented Reality Browser sau de Google SkyMaps cred ca nici nu mai e nevoie sa va mai spun.

Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

10 thoughts on “Imi doresc un HTC Magic!”

 1. Ca utilizator de Nokia…. ar trebui sa ma consider un rival…. dar dupa parerea mea.. symbian… si-a trait traiul.. si-a mancat malaiu’ ! Dar eu astept de la Acer un telefon cu AndroiD. 😀

 2. Mda, e un telefon super. Telefonul ca telefonul, insa sinstemul de operare Android incepe usor usor sa se ridice la nivelul la care ar trebui sa fie. Mie insa imi face cu ochiul Palm Pre-ul. Platforma hardware este destul de avansata, doar cu ceva probleme de build, iar sistemul de operare este extrem de placut si promite mult. In plus configuratia hardware actuala l-ar face ideal pentru un hack la sistemul de operare Android.
  In fine… un post misto, si foarte la obiect. Iti doresc sa castigi!

 3. @iosys: Dupa parerea mea symbianu avea mult mai multe de oferit, dar lipsa de idei inovatoare a celor de la Nokia i-a pricinuit caderea din top.
  @Bogdan: Palm Pre-ul are acelasi hardware ca iPhone 3Gs-ul. Si mie imi face cu ochiul deoarece cu WebOS pot profita de cunostintele de webdesign/webdevelopment pentru a creea aplicatii pentru propriul telefon.
  @Alter Ego Blog: nu norocul, ci preferinta juriului :)
  @StelistCristi, Lau: Mersi.

 4. And you can watch pr0n anywhere. Pacat ca n-are flash(ca Hero) sau un client real de torrente :P. But the Donut is coming 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>