Impresii despre Assassin’s Creed II

Desi este un joc single player, trebuie sa ai o legatura permanenta la internet pentru a juca Assassin’s Creed II, din motive de copyright. Ubisoft a ales un mod destul de ciudat pentru a isi proteja noile produse, iar reactia cumparatorilor nu s-a lasat asteptata. Mai mult, criticile au fost intarite atunci cand serverele jocului au fost picate pentru cateva ore bune. Desigur, cei care aveau jocurile piratate nu au suferit deloc de pe urma acestei probleme.

Dar sa revenim la jocul in sine, care per ansamblu este destul de reusit. Varianta pentru PC a fost lansata abia in martie 2010, desi pentru Xbox 360 si PS3 este disponibil inca din noiembrie.

Assassin's Creed II - Screenshot 1

Cerintele minime sint:

CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz sau AMD Athlon X2 64 2.4 GHz

Memorie: 1.5 GB pentru Win XP si 2 GB pentru Vista si Windows 7

Spatiu ocupat pe hard: 8 GB

Placa video: 256 MB si DirectX 9.0

Legatura la internet neintrerupta de 128 kbps

Actiunea din Assassin’s Creed II incepe in anul 2012 si il are ca personaj principal pe Desmond, care este supus unor teste de laborator. Folosind dispozitivul Animus v2.0, Desmond intra in legatura mentala cu una din rudele sale indepartate, ce a trait in Florenta Renascentista. Aceasta legatura este asasinul Ezio Auditore, care ii transfera lui Desmond toate puterile si cunostintele sale, pentru a porni in cautarea unor bucati ale artefactului “Pieces of Eden”.

Assassin's Creed II - Screenshot 2

In continuare, actiunea este vazuta prin ochii lui Ezio si te poarta pina in Venetia si Roma. Vor fi multe crime (doar esti un asasin… :p ), te vei catara pe cladiri si vei gasi numeroase indicii pentru a iti indeplini misiunea. Printre cei care ii ofera ajutorul lui Ezio se numara Leonardo DaVinci si Niccolo Machiavelli.

De calitatea graficii va puteti convinge vizionind filmuletul de mai jos, iar povestea garanteaza 20 de ore petrecute in fata calculatorului (asta daca nu pica serverele Ubisoft :p).

Daca ati jucat Assassin’s Creed II, fie pe PC fie pe console, asteptam cu interes impresiile voastre!

Powered by
JocShop.ro

9 thoughts on “Impresii despre Assassin’s Creed II”

 1. Salutare,am jucat Assassin’s Creed II pe Xbox360 si vreau sa zic ca acest joc este singurul pe care l-am terminat de 5 ori.Stiu ca suna absurd dar asta este adevarul.Este un joc GENIAL!. + cu DLC-urile,ceea ce face sa intelegi povestea mai clar decat normal.

  Va recomand cu caldura acest joc.

 2. Si eu am jucat acest joc pe Xbox360. Este foarte reusit. Story-ul cred ca este putin cam scurt, dar in rest e bestial !
  Nota 10+

 3. Placa video: 256 MB si DirectX 9.0

  pe draq!!!! X(
  eu am 8500GT de 512 si nu-mi merge :(( Adica intra in joc, toate bune, prima parte cand se trezeste Desmond intr-un laborator.. (chiar si la detalii minime am lowfps la animatie) si dupa ce se aseaza Desmond pe masa aia.. ar trebui sa imi arate ceva.. la mine ramane alb. N-am reusit sa-mi dau seama daca e de la joc sau de la pc, dar cred ca de la pc :(( Ceva sugestii? :) Se pot baga salvari in el, ca sa trec de portiunea aceea? Assassin Creed 1 nu m-a atras DELOC, dar 2.. imi doresc foarte mult sa-l joc 😀

  1. aha,ms atunci. caut alta versiune piratata :))) si a aparut una,o sa vad daca asta merge,presupun ca da,e facut de spire,deci no stress,fata de varianta clonedvd care o aveam eu :)

 4. deci in sf a aparut un emulator sa pot juca 80-90 % din joc :)
  grafica 10/10 story 10/10 am jukat pe un HDTV for full experience!!
  must play this game!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>