Impresii despre BioShock 2

2010 este, cu siguranta, un an al sequel-urilor (cel putin in domeniul jocurilor :) ). S-au lansat pina acum Assassin’s Creed 2, Battlefield: Bad Company 2, Mass Effect 2, Bioshock 2 si lista poate continua… Marii producatori prefera sa reia povestile de succes, care au priza la public, decit sa riste cu titluri complet noi. In articolul de astazi vom vorbi putin despre Bioshock 2.

BioShock 2 Screenshot


Shooter-ul celor de la 2K Games s-a lansat pe 9 februarie si a readus atmosfera din orasul subacvatic Rapture. Noul joc seamana destul de bine cu primul, ceea ce poate fi, deopotriva, si bine si rau. Actiunea este reluata la 8 ani de la cele petrecute in BioShock 1, iar orasul Rapture arata din ce in ce mai rau. Personajul principal pe care il joci este un Big Daddy, pe nume Delta, care porneste o lupta de eliberare a orasului subacvatic.

Detaliile mediului inconjurator din BioShock 2 sint minutios lucrate de echipa de la 2K Marin, acest lucru fiind un plus major. Controalele sint aceleasi ca in primul joc, iar armele sint si ele asemanatoare. Poti alege soarta unei Little Sister, fie prin a o salva, fie prin a lua-o cu tine (lucru care te ajuta in identificarea unei Big Sister – un hibrid intre Big Daddy si Little Sister – inainte de a te ataca). Un lucru nou pe care il aduce BioShock 2 este munitia capcana, care constituie un redutabil element tactic.

BioShock 2 Screenshot

Trebuie incercata si experienta multiplayer, care are o poveste separata. Jucatorul intra in rolul unui cetatean al orasului Rapture si lupta in Razboiul Civil, actiunea desfasurindu-se in anul 1959 (cu un an inainte de BioShock 1). Modurile multiplayer sint: Survival of the Fittest (free-for-all), Civil War (similar cu primul, doar ca vor fi 2 echipe), Last Splicer Standing (free-for-all, dar jucatorul mort nu mai poate reintra in joc), Capture the Sister (capture the flag), ADAM Grab (exista o Little Sister pe harta, iar jucatorul care detine posesia acesteia cit mai mult timp la sfirsitul unei perioade limita, cistiga), Team ADAM Grab (similar cu ADAM Grab, doar ca posesia se contorizeaza pe echipe), Turf War (impartiti in 2 echipe, jucatorii trebuie sa cucereasca anumite puncte strategice).

Daca inca nu ati jucat BioShock 2, urmariti mai jos un filmulet cu gameplay-ul:

Cerintele minime de sistem sint:

Procesor: AMD Athlon 64 3800+ @ 2.4GHz / Intel Pentium 4 530 @ 3.0Ghz

Memorie: 2 GB

Spatiu ocupat pe hard: 11 GB

Placa video: NVIDIA 7800GT 256 MB / ATI Radeon X1900 256 MB

Spor la joc si asteptam impresiile voastre!

Powered by
JocShop.ro

8 thoughts on “Impresii despre BioShock 2”

 1. Eu încă de la Crăciun eram cu ochii pe versiunea beta , dar nu m-am obosit să o iau tocmai cu Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache.Configurația mea este:
  -Procesor:Intel Pentium 4(524) 3.06 Ghz cu L2 Cache Memory de 1 Mb(are index experiență Windows 4.1)
  -Memoria RAM de 1.50 Gb (are index experiență Windows de 4.2)
  -Placa video Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache de 256 Mb(asta ,are index experiența Windows 2.9-cel mai mic subpunctaj)
  -Har Disk primar (index de 5.9)
  Am precizat configurația sistemului pentru a ști dacă în cazul în care îmi voi schimba placa , voi putea juca jocuri din 2010 , 2009 , într-un fel , lejer cu detalii maxime-medii.Mă gândesc la un Nivdia Geforce 9500 Gt.

  1. Eh, m-am gindit ca e un joc care merita… :p Las’ ca se lanseaza miine Splinter Cell: Conviction si discutam in curind si despre ceva mai nou 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>