Impresii despre Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction este al saselea episod al seriei si continua actiunea din punctul in care a lasat-o Double Agent (episodul al cincilea). Sam Fisher a parasit agentia Third Echelon si porneste pe urmele celui care i-a ucis fiica.

La fel ca si in celelalte jocuri Splinter Cell, personajul principal are capacitati stealth. Te vei ascunde astfel de inamici si ii vei vina asemenea unui Predator. Atunci cind esti reperat, poti activa optiunea „last known position”, iar dusmanii vor fi astfel derutati. Noutatea principala se numeste Mark and Execute.

Dupa ce acumulezi suficiente execute points iti marchezi mai multe tinte, apesi tasta Y si le lichidezi dintr-o singura lovitura. Desi nu aduce nimic revolutionar, Conviction are o actiune bine legata (nu vei primi niciun ecran de Loading decit la inceputul jocului si in momentul in care mori).

Dezavantajul principal al lui Splinter Cell: Conviction il constituie DRM-ul celor de la Ubisoft. Asemenea lui Assassin’s Creed II, iti trebuie o legatura permanenta la internet pentru a juca, chiar si single player. Un alt minus este durata scurta, de aproximativ 5 ore. Totusi, poti juca in modul co-op, fie local sau online.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction s-a lansat pe 27 aprilie pentru PC si pe 13 aprilie pentru Xbox 360.

Resursele recomandate pentru a juca Splinter Cell: Conviction le regasiti mai jos:

Sistem: Intel Core2 Duo 1.8 GHz sau AMD Athlon X2 64 2.4 GHz

RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7

Memorie video: 256 MB DirectX 9.0c

Spatiu HDD: 10 GB

Powered by
JocShop.ro

7 thoughts on “Impresii despre Splinter Cell: Conviction”

 1. L-am jucat jumatate de ora,nu se misca natural personajul,e aceeasi treaba cu ep 5 doar coninuta storyline-ul.
  Nu prea sunt pasionat de jocuri dar le mai incerc de plictiseala.
  Nota mea este 7.
  Numai bine!

 2. Bestial jocul, foarte bine inchegat atat ca actiune cat si ca realizare, dar daca te uiti la credits si vezi numarul tester-ilor implicati (o gramada romani) iti dai seama ca Ubisoft chiar si-a dat silinta :)
  Totul mi s-a parut super ok din punct de vedere al performantei calculatorului iar personajul mi s-a parut ca si pana acum, fara nicio diferenta, iata si PC-ul meu in caz ca va intrebati pe ce l-am jucat (setari default):
  CPU: AMD Athlon X2 5200+ (2.6 Ghz)
  RAM: 4.00 Gb DDRII 800 Mhz
  GPU: Nvidia 8800GT
  BTW:tasta pentru mark e Q iar cea pentru Execute este E, de mentionat ca numarul de tinte marcate depinde de arma si de performantele tale,

 3. Pot sa zic ca are un story line destul de interesant, eu nu am reusit performanta de 5 ore dar nici mai mult de 7 nu am jucat la el ;)) Si spre mirarea mea chiar a mers in full pe rasnitza mea =))

 4. l-am terminat si eu pe xbox360 cam dupa o saptamana dupa ce s-a lansat. nota mea pentru acest joc este 10 din toate punctele de vedere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>