InspectorGadget.info – inca un proiect marca Weebo

Astazi va dezvaluiesc inca o surpriza care se afla in cuptor inca din 2009 (decembrie). Acesta este cel din urma pas dintr-un demers ce are ca scop dezvoltarea separata a tuturor laturilor blogului Windows 7 Bucharest.
Prezentul blog a inceput cu 3 mari domenii acoperite (domeniile mele principale de interes): Windows 7 (si tot ce tine de PC-uri); Web (si tot ce tine de SEO, Webdesign, Social Media, etc..) si Gadgets (telefoane mobile, tutoriale, console etc..). Observand (in urma sondajelor si a comentariilor) ca publicul adunat in jurul Windows 7 Bucharest este destul de targetat (am invatat intre timp ca este un blog “de nisa” ) si ca unele subiecte de interes pentru mine nu suscita interesul tuturor cititorilor, am decis sa le ofer celor interesati toate informatiile de care au nevoie fara a suprasatura acest blogul.

Asa a luat fiinta intai Tutoriale/Wordpress si acum InspectorGadget. Ambele proiecte sunt inca in Beta, si urmeaza a fi finalizate fiecare in procese independente. Si fiindca articolul acesta este dedicat celui din urma, incep sa vi-l prezint sumar.

In primul rand blogul arata cam asa:

InspectorGadget

Cateva informatii utile despre el:

– Categoriile principale sunt legate de telefonia mobila: iPhone, Android, Symbian, Windows Mobile si Altele (Maemo, Brew, Console etc..)
– Vom avea si subcategorii pentru: Tutoriale (pentru diverse aplicatii, pentru diverse tweak-uri), Review-uri (atat pentru aparate/telefoane/console cat si pentru aplicatii), Downloads (sectiune din care vor putea fi descarcate Ringtone-uri, Teme si Jocuri/Aplicatii pentru telefonul/gadget-ul tau)
– Pe parte tehnica singurele lucruri de mentionat ar fi Posturile relationate si articolele cu iconite (thumbnail-uri). Inca nu am updatat tema cu noile functii din WordPress 2.9.
– Articolele mai importante de pe InspectorGadget vor fi promovate prin acelasi cont de Twitter ca si cele de pe Windows 7 Bucharest – Weeb0

Cam atat deocamandata. Mai sunt multe lucruri de facut la el, dar cu timp si cu indemanare le vom duce pe toate la bun sfarsit. Inca mai avem proiecte in plan, cel putin la fel de interesante.
Daca doriti mai multe informatii il puteti vizita sau lasa un comentariu mai jos.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi.

Nota: Bineinteles, crearea acestui nou blog (si existenta deja a WordPress.ro.im) presupune ca o parte din subiectele de pe Win7 Buc (ariile de Web si Gadgets) vor fi inlocuite cu subiecte din 2 noi arii: Hardware si Downloads (o sa folosesc Skydrive-ul pentru depozitarea fisierelor in cauza). Mai multe detalii vor veni la momentul potrivit.

7 thoughts on “InspectorGadget.info – inca un proiect marca Weebo”

  1. Succes cu noul proiect, iar dacă veţi păstra acelaşi stil serios nu are cum să nu fie o reuşită. :) M-am abonat deja la fluxul RSS şi aştept cu interes tutorialele şi o secţiune de „download” cât mai cuprinzătoare.

    P.S.Ar fi interesant un articol despre browser-ele pentru dispozitivele mobile.

  2. @andrei: Multumesc! :D. Stilul sper eu sa fie acelasi. Tutorialele de iPhone de aici au avut priza destul de mare. Oricum am notat ideea legata de browsere ( acum deja ma gandesc si la securitatea terminalelor mobile 😀 ).
    Orice alte sugestii sunt extrem de binevenite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>