Instaleaza Windows Calendar in Windows 7

Windows Vista a avut si lucruri bune. Fie ca vrem sa recunoastem sa nu, a fost un pas spre Windows 7. Fie el un pas stramb, dar fara el, probabil ca Windows 7 nu era ce este astazi si Microsoft nu ar fi dat importanta dorintelor utilizatorilor.

Vista a venit cu o multime de lucruri care nu au fost mediatizate corespunzator. Lucruri utile care nu si-au gasit continuarea in Windows 7. Multe au trecut in pachetul Windows Live Essentials, dar unele (cum ar fi jocurile) nu au trecut inca mai departe.

Ce se intampla daca, insa, nu folosim Windows Live Essentials si totusi avem nevoie de un Calendar, sau o aplicatie pentru Agenda (Contacte)? O cautam in alta parte?

Nu neaparat. Cel putin pentru Calendar, exista o metoda sa il readucem in Windows 7.

calendar

Pentru acest lucru, trebuie sa urmati pasii urmatori:

1. Navigati la directorul Program Files si creati in interiorul acestuia  un director numit Windows Calendar.

program files

2. Descarcati arhiva de mai jos si extrageti continutul in directorul creat la Pasul 1. 

Download Windows Calendar

Windows Calendar

3. Navigati la direcotrul Windows Calendar din interiorul directorului creat la Pasul 1. (numit tot Windows Calendar). Faceti click dreapta pe WinCal.exe si selectati Send to – > Desktop.

Windows Calndar file

4. Acum aveti Windows Calendar direct pe Desktop si il puteti utiliza ori de cate ori aveti nevoie.

 

via

4 thoughts on “Instaleaza Windows Calendar in Windows 7”

  1. @Vlad: O sa va cumpere Google pe TOTI. Si eu folosesc Google Calendar. Chiar ieri mi-am mutat datele din Windows Calendar (cel despemnat pentru contu de hotmail). Daca iti mai aduci aminte, cand eram noi in liceu, Hotmail era la mare cautare, iar Google inca se lupa cu Yahoo! pentru pozitia de lider in cautari pe internet… Vremuri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>