iTunes 9 aduce suport pentru Jumplists!

O data cu evenimentul Rock & Roll al Apple, compania a lansat, pe langa altele (iPhone OS 3.1, iPod-uri imbunatatie), si iTunes 9. Acesta aduce imbunatiri la nivelul iTunes Store, posibilitatea aranjari aplicatiilor de pe iPhone direct din iTunes, integrarea cu Facebook si Twitter s.a.m.d.
O imbunatatire nemediatizata insa este si adaugarea de Jumplists pentru Windows 7. FireFox si Chrome au primit si ele Jumplists, insa nu au avut vreo problema in a mediatiza acest lucru. Poate ca celor de la Apple nu le place sa rosteasca “Windows 7″.. si de aceea au omis aceasta functionalitate (prezenta si in Safari 4).

Jumplists in iTunes 9 arata cam asa:
iTunes 9 jump list support for Windows 7

Puteti descarca ultima versiune de iTunes folosind link-ul urmator: Download iTunes 9.
Via.

4 thoughts on “iTunes 9 aduce suport pentru Jumplists!”

  1. Si eu am fost uimit sa vad aceasta optiune la ver 9 si mai ales ca nu apare nici unde mai saritor la ochi ce au facut si pe partea cu windows 7 . Totusi ar mai fi de amintit si partea in care s-a optimizat performanta iTunes & Windows 7 si asta se poate observa la BackUp sau la transfer de muzica. Din alte surse am auzit ca va aparea cat de curand si 9.0.1 sau 9.1 numai sa se lanseze si win7 oficial

  2. @Zozo: am aflat si eu de iTunes 9, parca tot in septembrie. Am aflat si de iPhone OS 3.1.1 :). E bine ca au imbunatatit performanta si ca incep sa isi aplece urechea la cerintele utilizatorilor. Cine stie poate voi folosi vreodata iTunes si la altceva decat la sincronizarea cu iPhone-ul.
    @Wolftail: Nici n-am observat. Eu nu folosesc iTunes pt a asculta muzica. Era de asteptat sa apara Playere multimedia cu acele butoane, dar sincer iti spun ca nu ma asteptam ca iTunes sa fie pionierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>