Joaca Texas Hold’em pe Windows 7

Stiti ce am facut astazi? Am reusit sa instalez Texax Hold’em pe Windows 7. Si nu orice Texas Hold’em, ci celebrul Texas Hold’em din pachetul Windows Vista Ultimate Extras.

Microsoft a promis ca va face publice jocurile din acest pachet. Promisiunea a fost facuta acum o luna, iar cum la Microsoft lucrurile merg destul de incet (vezi povestea cu Microsoft USB Download Tool) am decis sa caut o solutie pe cont propriu.


Stiu ca jocul din Vista nu este cel mai performant/bine realizat joc de Texax Hold’em pe care il puteam instala, dar de cand am dezinstalat Vista (din motive obiective) am ramas cu gandul la el. Din punctul meu de vedere, Texas Hold’em este si ar trebui sa fie noul Solitaire. Este deja un joc popular, este distractiv, interesant si este un bun stimulent al gandirii. Si daca la Solitaire puteai sa castigi fara probleme (fie el si Spider Solitaire), iti garantez ca la Texas Hold’em lucrurile nu stau deloc asa si fiecare joc va fi o noua provocare. Provocari care te vor pregati (mai mult sau mai putin) pentru un joc real, cu prietenii.

Mai jos aveti si un screenshot al jocului ruland pe Windows 7 (calculatorul meu):

Pentru a-l instala, trebuie sa descarcati arhiva (link-ul duce catre directorul meu Skydrive) si apoi sa urmatii pasii:

0. Link arhiva: Download Texas Hold’em pentru Windows 7

0a. Link arhiva 2: Texas Hold’em Zip (link-ul este spre directorul FileFactory, adica aveti de asteptat 45 de secunde, dar ar trebui sa mearga fara probleme)

1. Dezarhivati arhiva descarcata mai sus.

2. Navigati in folderul corespunzator variantei de Windows 7 instalate (32 bit – x86 si 64 bit – x64) si stergeti fisierele de limba care nu va sunt de folos (eu am pastrat doar directorul en-US, dar unii dintre voi poate doriti si romana: ro-RO)

3. Faceti click dreapta pe fisierul Install.bat (din directorul principal) si selectati “Run as Administrator”

4. Va aparea o fereastra DOS. Apasati orice tasta.

5. Asteptati finalizarea instalarii si mai apasati o tasta.

6. Apasati Start Orb si apoi navigati la directorul Games -> Texas Hold’em

7. Joaca placuta!!!

22 thoughts on “Joaca Texas Hold’em pe Windows 7”

 1. @Vasile Manu: Hai ca o pun *.zip (incearca link-ul acum). Pentru *.7z iti trebuie G-zip sau 7-zip. Dap, jocul merge pe orice versiune de Windows 7, inclusiv Home Premium. Sa imi dai de stire daca ti-a mers noua arhiva.

 2. nu merge download-ul. nici cu Chrome, nici cu IE. am incercat si alte fisiere si nici unul nu a mers. poti face upload altundeva? mersi

 3. @Dorin, @Vasile: Incercati acum al doilea link. Chiar daca este pe FileFactory si trebuie sa asteptati, ar trebui sa nu aiba probleme.

  Pentru cei care au reusit sa descarce de pe Skydrive, astept un comentariu si aici. Pe Skydrive vad ca am primit deja 3 comentarii ca nu ar merge.

 4. Din pacate chiar nu merge, se descarca doar o arhiva incompleta de 70.7 KO :-/
  Sa ne spuna cei care au descarcat, cum au reusit sa faca asta ?

 5. @yo9fah: rapidshare are o gramada de restricii: de IP, de tara si nu imi place. Folosesc FileFactory, e cam acelasi lucru minus restrictiile. Incearca al doilea link si spune-mi daca merge.

  @2dorake: ai incercat si al doilea link? (FileFactory?) Emanuel l-a incercat imediat dupa ce l-am uploadat si a zis ca merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>