Jocul Crysis 2 va impresiona prin grafica

Crysis 2
Rasa umana are din nou probleme cu niste alieni. Extraterestrii au invadat (pentru a nu-stiu-cita-oara) Pamintul, iar de data aceasta scena razboiului dintre cele doua rase este orasul New York. Pe strazi bintuie teroarea, iar haosul este cuvintul de ordine. Dar nu intra in panica!

Crysis 2 va fi un shooter in care tu, un super-soldat hi-tech, vei avea un singur scop: salvarea omenirii (care altul?). Subiectul este unul deloc nou, dar jocul va excela prin calitatile grafice. Motorul pe care se va baza Crysis 2 se numeste CryEngine 3 si a fost dezvoltat de cei de la Crytek.

Crysis 2

Presedintele lui Crytek, turcul Cevat Yerli (32 ani), a confirmat ca versiunea pentru PC a jocului va fi cea mai buna din punct de vedere grafic, superioara celor de pe Xbox 360 si PS3. Crysis 2 va fi lansat in iarna anului 2010 si va fi distribuit de Electronic Arts. Mai jos puteti urmari trailerul pus la dispozitie de cei de la EA.

Powered by
JocShop.ro

4 thoughts on “Jocul Crysis 2 va impresiona prin grafica”

  1. @Vasile, @Sicilianul: eroare a fost de partea mea, am aprobat/publicat articolul de pe telefon. Se pare ca l-a ciopartit. Am rezolvat insa problema si acum articolul este complet.
    Legat de link, atata timp cat articolul era incomplet si link-ul la obiect, nu e absolut nici o problema, ba chiar multumesc pentru promptitudine :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>