La Multi Ani!

Incep prin a va ura un sincer, simplu si traditional: La Multi Ani!

Multi ani alaturi de noi, multi ani alaturi de cei dragi, multi ani mai buni decat anul care tocmai se incheie. Multi ani in care evolutia sa nu fie doar a tehnologiei ci si a spiritului uman, al umanitatii, care se pare ca ramane intotdeauna in urma.

Eu sper ca o data cu evolutia tehnologiei si cu rezolvarea a cat mai multe din nevoile primare ale oamenilor sa dispara egoismul, invidia, furtul si sa colaboram cu totii pentru o lume mai buna. Acesta ar trebui sa fie obiectivul nostru comun, dar de multe ori ne pierdem in detaliile, decorul din jurul nostru.

Schimband tonul articolului intr-unul ceva mai optimist, si fara sa vreau sa ma laud, cred ca este necesar sa stiti si voi cateva informatii despre comunitatea Windows 7 Bucharest din care faceti parte. Blogul a adunat pana acum peste 350 abonati RSS, peste 550 abonati prin e-mail, peste 5000 de comentarii aprobate. Asta cu doar 430 de articole si in doar 11 luni. Datele de trafic nu le mai fac publice, sunt mai mult decat imbucuratoare, de fapt sunt de vreo 3 ori peste asteptarile/preconizarile mele :).

Pentru toate aceste date, pentru ajutorul pe care il oferiti punand intrebari sau raspunzand la ele, pentru faptul ca oferiti feedback (comentarii/mailuri) pentru ca alti cititori sa obtina informatia mai usor, pentru ca nu ati generat conflicte, pentru ca din 5000 de comentarii nu a fost nici o injuratura (au fost vreo 2-3 in total, dar nu le-am aprobat, iar autorii lor nu au mai aparut pe aici), pentru ca stiti sa purtati o discutie in contradictoriu cu argumente si nu cu injurii, pentru toate acestea si pentru probabil multe altele care nu imi vin acum in minte, VA MULTUMESC.

Va multumesc in numele meu, al echipei din spatele acestui blog si in numele tutoror cititorilor care gasesc informatiile utile datorita voua si care chiar daca nu comenteaza sau nu mai revin, au fost ajutati. Iar asta e tot ce conteaza.

Un an nou fericit si cu cat mai multe impliniri va doresc! Ah si.. petreceti fara sa faceti excese! 😀

La Multi Ani!

L.E. In caz ca nu stiati deja, in aceasta noapte este super oferta la eMag. Preturi reduse intre 25% si 50% pentru aproape toata gama de produse. Cei care nu petrec asa mult in seara asta, fie ca sunt la servici sau acasa ar putea sa isi incerce norocul si sa compenseze faptul ca nu petrec printr-o achizitie avantajoasa. Cumparaturile trebuie efectuate in functie de categoria produsului si in functie de intervalul orar dupa cum urmeaza:

Ora 0:00

 

-25%

 

-25%

 

-30%

 

-35%

 

Ora 1:00

 

-35%

 

-50%

 

Ora 2:00

 

-80%

 

-50%

 

-40%

 

Ora 3:00

 

-25%

 

-35%

 

-40%

 

Ora 4:00

 

-25%

 

-50%

 

-50%

 

Ora 5:00

 

-25%

 

-20%

 

-50%

10 thoughts on “La Multi Ani!”

  1. La Mulţi Ani.
    Chiar daca acum este prima oara cand postez pe acest blog,sunt un cititor fidel de aproape 5 luni.Vreau sa iti urez noroc cu acest blog si sa sa asteptam sa apara Service Pack 1 pentru Windows Se7en.

  2. Multumesc mult pentru urari!

    @Zozo: am aflat de “super oferta” emag.. Au fost la promotie doar produsele care nu s-au vandut. Au fost putine produse si pentru fiecare categorie doar un produs. In plus, unele preturi au fost urcate special cu cateva zile inainte pentru a fi scazute la 50%. O oferta “romaneasca” as putea spune…

    @n1k3zor: Multumesc si te mai astept cu comentarii :D. Pana la SP1 o sa mai treaca ceva vreme.. dar voi mai publica niste leak-uri. Nu am mai vizitat wzor.net in ultimul timp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>