Lansarea Windows 7. Ziua 2 – Concert Gorillaz SoundSystem, Undeworld si Dubfire la Sala Polivalenta

Inainte de concert am avut ocazia de a aparea si in “ziarul” dedicat evenimentului: NEWS 7.

News 7

Poza a fost facuta de Ana, “jurnalista” pe teren la acest eveniment. (am primit si o sapca cu logo-ul “Fii destept”, care este atat de alba incat parca cere sa fie rebranduita)

Dupa evenimentul de mai sus, a urmat o asteptare de aproximativ o ora pana la inceperea concertelor.

Trebuie neaparat sa va spun ca nu am pornit cu asteptari foarte mari, cautasem toate trupele prezente la concert pe internet, si nu am fost patruns de nici o dorinta arzatoare, dar primisem invitatia si ramasese totusi curiozitatea, plus promisiunea ca va fi un show impresionant.

Chiar inaintea intrarii pe scena a GSS, am urmarit un scurt metraj animat legat de o alta tema a lansarii Windows 7 (fata de cea din prima zi) si anume “PC-ul, Nimic mai simplu”. Sper sa apara si pe Youtube sa vi-l pot arata. Lumea de la eveniment (numeroasa, spre surprinderea mea) a aplaudat cu pofta scurt metrajul ceea ce m-a facut sa ma intreb daca atat de multi din cei de acolo au folosit deja Windows 7 sau le-a placut atat de mult clipul?

Dupa aceasta mica introducere au urmat, bineinteles Gorillaz Sound System, care nu sunt trupa Gorillaz ci niste DJ ce mixeaza si melodii ale Gorillaz. Printre melodiile mixate s-au gasit: I Love Rock’n’Roll (Joan Jett & The Blackhearts), Pump it (Black Eyed Peas), You give love a bad name (Bon Jovi), iar din repertoriul Gorillaz, Feel good, Clint Eastwood, etc..
Am incercat sa filmez cu telefonul cateva melodii, insa calitatea este sub orice critica asa ca va voi arata doar cateva poze si un filmulet demonstrativ (care nu este filmat la eveniment)

Gorillaz Sound System Gorillaz Sound System

Gorillaz Sound System

Marea mea dezamagire a fost lipsa hologramelor 3D pentru care sunt cunoscuti cei de la Gorillaz si pe care le puteti vizualiza in clipul de mai sus.

IMPORTANT: Pentru a citi restul articolului folositi link-urile catre restul paginilor, care se gasesc sub Related Posts. (Pages 1 2 3).

5 thoughts on “Lansarea Windows 7. Ziua 2 – Concert Gorillaz SoundSystem, Undeworld si Dubfire la Sala Polivalenta”

  1. hihi ^^ semeni foarte tare cu un tip care prezenta emisiuni despre jocuri,sau te miri ce pe acolo. era putin rarait :))
    si.. de ce nu? o colaborare ar fi bine venita din partea lor,pt ca a cam murit toata audienta lor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>