Mafia II – demo disponibil de astazi prin STEAM

Nu a trecut mult timp de la anuntul oficial al jocului Mafia II si avem deja o versiune demo pe care o putem incerca pana pe data de 27 august, cand va aparea versiunea integrala si finala a acestui joc.

Mafia II

Cerintele jocului sunt aceleasi si pentru demo:

Sistem de operare: Windows Vista sau Windows 7 (Windows XP nu este suportat)
Procesor: Intel Core 2 Duo 2ghz sau AMD Athlon X2 2.4ghz
Memorie RAM: 2GB
Placa video: NVidia 8400GS sau ATI HD2400 (DX9 nu este suportat)
Spatiu pe HDD: 16gb

Mafia II 

Insa pretul de 50E, adica vreo 60E la eMag, ma face sa ma gandesc de doua ori inainte de a cumpara acest joc. Pentru Starcraft II stii ca platesti pentru ani de “joaca”, povestea initiala fiind doar hrana pentru asteptarea care si asa a durat prea mult.
Dar Mafia II? dupa cateva zeci de ore de impuscaturi si crime vei ramane cu gustul amar ca s-a terminat si in nici un caz nu vor trece ani de zile in care acest joc sa te tina in priza. O continuare nici nu cred ca trebuie adusa in discutie avand in vedere intarzierile cu care acestea apar…

Mafia II

Deci 60 de Euro pentru o poveste captivanta, pentru o atmosfera de neegalat si pentru sansa de a fi cel mai periculos mafiot virtual :). Sper sa apuc sa testez acest demo si sa revin cu pareri (desi din punct de vedere hardware nu ma voi bucura de toate detaliile grafice oferite). Pana atunci le astept pe ale voastre.

Pentru a juca acest joc trebuie, inainte de toate, sa instalati Steam (link-ul direct pentru descarcare este mai jos):

Download Steam

Apoi trebuie sa va faceti un cont (in caz ca nu aveti unul deja) si apoi sa descarcati demo-ul Mafia II (este primul in sectiunea DEMOS).

Demo-ul Mafia II pe PC arata ca in clipul de mai jos (via mutulica):

Bineinteles exista si optiunea de a juca acest demo pe PlayStation prin intermediul PlayStation Network sau pe Xbox prin intermediul Xbox Live.

Orice varianta ati alege, va doresc: Spor la jucat!

2 thoughts on “Mafia II – demo disponibil de astazi prin STEAM”

  1. Arata superb!Chiar daca inca nu l-am jucat, din acest video observ ca nu poate fii egalat cu GTA IV-Probabil la storyline e mai bun dar la efecte/grafica GTA IV e superior.Un mic exemplu e cand lovesti o masina.
    Voi reveni cu pareri noi dupa demo!

  2. Cat despre pret mi se pare exagerat in Romania.In Anglia daca ai un salar de 1.500 de lire cumperi colectors edition.Aici merg torrentele,si ma bucur de asta pentru ca pretul ala e bataie de joc.Daca s-ar limita la salariile noastre atunci l-as cumpara si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>