MailBrowserbackup – program pentru backup-ul setarilor si link-urilor preferate ale browserelor.

Acum ca versiunea oficiala a Windows 7 RC a fost lansata, probabil cei mai multi dintre noi vom dori instalarea de la zero (clean install). Insa nu putem trece cu vederea faptul ca toate setarile si programele ne vor fi “pierdute”. Lucrurile pe care as vrea sa le pastrez cel mai mult sunt mail-urile si link-urile adaugate in Bookmarks sau Favourites.

logo browser

Folosesc IE 8 si FireFox 3, si folosesc fiecare browser pentru lucruri diferite – IE 8 pentru navigare in principal, iar Firefox pentru webdesign/webdevelopment.
Cand voi avea mai multe proiecte (si mai mari) probabil ca voi folosi si Google Chrome, Opera si Safari.
Am dat de curand de un programel care promita sa faca backup-ul tuturor programelor pe care le folosesc si chiar mai mult, iar prin mai mult inteleg backup pentru Filezilla si Windows Mail (Windows Live Mail).

Programul poarta numele de MailBrowserbackup si poate pastra setarile, configuratiile si preferintele urmatoarelor programe si browsere (e un fel de Easy Transfer al Windows-ului, dar pentru programe mai mici) :

1. Internet Explorer

2. Mozilla Firefox

3. Opera Browser

4. Google Chrome

5. SRWare Iron

6. Apple Safari

7. Windows Mail

8. Mozilla Thunderbird

9. Filezilla

10. eMule

Nota: Momentan se poate face doar backup-ul programelor active din imaginea de mai jos: (Firefox, Chrome, FileZilla, etc…)

MailBrowserbackup

MailBrowserBackup este un proiect Open Source si necesita framework-ul .Net, minim versiunea 2.0.
Sunt suportate urmatoarele sisteme de operare: Windows XP, Vista si Windows 7, in curand urmand sa fie adaugat si suportul pentru Linux.

Download MailBrowserBackup si faceti backup al setarilor si configuratiilor oricarui browser.

Sursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>