Microsft Surface – la inceput a fost o masa!

Din categoria “Microsoft stie sa glumeasca”, aveti mai jos o poza reprezentativa pentru acest lucru. Masa de mai jos este de fapt noua platforma Microsoft, in timpul instalarii sistemului de operare. Mesajul afisat se poate traduce in felul urmator:

“Sunt doar o masa acum” – “Cand termin de instalat sistemul de operare, putem sa ne jucam”.

Microsoft Surface

Microsoft Surface este, intr-un fel, o fereastra (window) catre o lume a tehnologiei iar mesajul de mai sus da impresia unei interactiuni naturale intre om si calculator, parand inspirat din ideile Microsoft pentru viitor.

6 thoughts on “Microsft Surface – la inceput a fost o masa!”

  1. … apropos de aceasta masa … exista cumva o modalitate simpla “sa proiectez” monitorul PC-ului pe un perete cam de 2/2 metri !!!???

    1. @yo9fah: cea mai simpla modalitate la care ma gandesc este un proiector, sunt destul de ieftine acum. Au aparut si telefoane cu proiectoare. Insa pentru 2/2 iti trebuie un proiector maricel. Il montezi in perete si incepe distracita. PS: iti trebuie si o plansa speciala pe perete pentru a se vedea mai bine. Eu am avut un proiector acasa, era conectat la un laptop. Am fost foarte multumit de el. Completat cu un sistem 5.1 e absolut genial.

  2. @Ionuț, mulțumesc de răspuns. Am găsit ceva discuții și pe forum, la Softpedia, ai ceva documentație în acest sens !? 😀

    1. @yo9fah: nu am documentatie, dar pot sa iti spun ca Windows 7 are un Manager foarte destept si usor de utilizat pentru display-uri secundare. In rest iti trebuie o placa video cu iesire VGA / DVI (sau mai noi HDMI), Conectezi calculatorul la proiector si ar trebui sa nu fie nici o problema. Daca vrei sa stii ceva anume, poti sa intrebi aici. Documentatie scrisa chiar nu am la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>