Microsoft a lansat Language Pack-urile pentru Windows 7 Ultimate RC – inclusiv limba romana (Romanian Language Pack).

In caz ca nu ati observat asta deja, Microsoft a lansat in mod oficial, toate language pack-urile (“pachetele de limba?!”) pentru Windows 7 Release Candidate (RC). Aceastea traduc in totalitate interfata Windows 7 din engleza in limba selectata (ex: Romana, Maghiara, Japoneza, Chineza, chiar si Ebraica ). Ele sunt disponibile doar pentru versiunea Ultimate a Windows 7 RC si se gasesc in categoria “Optional Updates”.
Language Pack-urile sunt in numar de 31 si pot fi vizualizate mai jos – click pentru marire (a se observa si prezenta limbii romane: Romanian Language Pack).Puteti instala pachetul pentru limba romana (sau orice alta limba) urmand pasii de mai jos:
1. Apasati Start Orb-ul (click sau folosind tasta Win)
2. Accesati Control Panel (se gaseste in coloana din dreapta)
3. Selectati “System and Security”
4. Selectati “Windows Update”
5. Selectati “Check for Updates” si apoi “xx optional updates are available” (subliniate in imaginea de mai jos) si veti vedea lista cu toate limbile afisate in prima imagine.

6. Selectati Limba dorita si apasati OK.
7. Acum apasati Install Updates si asteptati instalarea language pack-ului selectat.
Succes!

16 thoughts on “Microsoft a lansat Language Pack-urile pentru Windows 7 Ultimate RC – inclusiv limba romana (Romanian Language Pack).”

  1. @Zozo: si eu stiam ca o sa apara ;)), doar ca nu aparusera inca oficial pana aseara :P.
   PS: cu siguranta surprizele nu se opresc aici ;))

 1. si daca facem asa si nu apare nimica ce facem_?_ de unde putem lua update-ul de romana?am instalat *260 ca upgrade

 2. buna,am i eu vista ultimate cu licenta si sp1 si sp2 instalate am urmat sfaturile de mai sus si eroare cod 2.Dupa o zi am renuntat sfaturi please…multumesc

 3. salut.vreau un sfat. care considerati ca e cel mai boon windows 7, care patch? astept raspuns ID: marian08dex,multumesc

 4. Am urmat pasii din acest tutorial dar la update facultativ nu am language pack.
  Si nici la obligatorii.
  ma poate indruma cineva?

 5. Am Windows 7 Home Premium (e tot ce imi spune documentatia) si am incercat sa urmez pasii din tutorialul vostru, dar W Update nu mi-a instalat nici un language pack si in control panel, la optiuni legate de limba nu imi apare decat optiunea pentru schimbarea limbii la tastatura.
  E posibil ca pentru aceasta varianta de Windows sa pot schimba limba de interfata? Al meu e in germana si ma descurc f greu….

 6. io iam facut update totul mergea perfect dar mo expirat licenta la windows as vrea sa stiu unde gasesc patch-ul sal downloadezi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>