Microsoft confirma lansarea Windows 7 pe data de 22 Octombrie!

Windows 7
Windows 7
Conform Cnet, Microsoft a confirmat oficial data de lansare a Windows 7. Aceasta este 22 Octombrie 2009 (cu o saptamana dupa data anuntata in prealabil si anume 15 octombrie), iar Windows 7 va fi disponibil atat sub forma de DVD cat si preinstalat pe noile calculatoare.

Vice Presedintele Microsoft, Bill Veghte a spus ca pentru respectarea dateli lansarii, dezvoltarea Windows 7 va ajunge la final la jumatatea sau cel tarziu la sfarstiul lunii iulie, aparitia pe torrente a Windows 7 RTM fiind preconizata undeva in luna august

Producatorii de calculatoare sunt si ei multumiti de evolutia Windows 7, cei de la HP afirmand despre calitatea codului noului sistem de operare a fi:

absolutely stellar

Acer anuntase deja lansarea calculatoarelor cu Windows 7 preinstalat pe 23 Octombrie, cu o zi dupa lansarea oficiala.

In alta ordine de idei, incepand cu 28 iunie, cumparatorii sistemului de operare Windows Vista vor putea upgrada gratuit la Windows 7 o data cu lansarea acestuia. Pretul Windows 7 nu este public, dar aceasta informatie este asteptat a fi facuta publica candva pe parcursul lunii curente. Se zvoneste ca studentii vor avea parte de reduceri sau chiar de gratuitate.

17 thoughts on “Microsoft confirma lansarea Windows 7 pe data de 22 Octombrie!”

 1. in sfarsit , o informatie reala si oficiala dupa atatea zvonuri despre RC2 si alte informatii! mersi Ionut.

  1. @karol: sincer si eu m-am saturat de toate zvonurile legate de RC2, SP1, build-uri sarite de la 7137 la 7200 la 7225 la 7224 cu videoclipuri si dovezi… parca un pic prea multa informatie doar dintr-o sursa. Nici nu am mai publicat videoclipurile. Daca o sa fie o stire reala, voi publica torrentele :).

  1. @yo9fah: Sincer nu cred ca e o varianta asa indepartata de adevar. (probabil nu chiar gratis, dar oricum foarte ieftin) Microsoft are deja reduceri substantiale la Office pentru studenti, ofera Frontpage pe gratis, licenta de windows xp iar gratis cu o licenta de Windows 7. Microsoft devine user-friendly pe sistemul vindem produsele nitel mai ieftin si crestem numarul de produse vandute, per total profitul le ramane acelasi, dar mai multi utilizatori vor alege sa cumpere produsele decat sa le foloseasca piratate. Mi se pare un marketing inteligent (la care mai adaugam si faptul ca preview-ul pentru Windows 7 este gratis, iar produsul este “absolutely stellar”). La asta se adauga reclamele tintuite spre bugete mici (Laptop Hunters), iar Apple(principalul concurent) nu prea paote sa renunte la preturile ridcate, care nu vor mai fi justificate o data cu cresterea calitatii produselor Microsoft. Linux-ul va fi o alternativa viabila, dar pentru simplitatea utilizarii, tot Microsoft detine avantajul.
   PS: poti folosi carnetul de student al unui utilizator de Mac ;))

 2. Sunt curios cum vor fi preturiile la noi in tara… oricum cum apare ma arunc la o licenta Ultimate… acest windows chiar merita (am avut pt 95,98,ME si XP licenta, pentru vista nu am mai luat ca nu mi-a placut)

 3. ca tot e vorba de licente si de preturi…am descoperit recent un site care
  ofera software pentru studenti legal la preturi foarte avantajoase. Au
  si office-ul si programe de la Adobe. Aici e adresa http://www.legalo.eu/ro Poate intram si noi asa in normalitate…Si cine stie poate ofera si Windows 7…nu stiu urmaresc si revin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>