Microsoft Courier Booklet

Microsoft Courier Booklet

Microsoft a dezvaluit de curand planurile pentru o noua tableta. De fapt este mai mult decat o tableta obisnuita. Este o tableta cu doua ecrane de 7 inch ce sunt imbinate sub forma unei carti. Ecranele sunt multi-touch si sunt sensibile atat la degete cat si la unelte specializate (stylus-uri). La mijloc, unind cele doua ecrane, se afla o balama cu un buton, iar pe spatele Booklet-ului gasim camera de 3mpx (si flash). Cei de la Gizmodo suspecteaza posibilitatea incarcarii aparatului prin inductie asemanatoare celei din Palm Pre (Se pare ca microsoft nu copiaza numai designul Palm Pre, ci si tehnologia acestuia).

Toata lumea se astepta ca Apple sa lanseze o tableta  in cadrul evenimentului Rock and Roll. Dar tot ce au primit fanii Apple a fost un iTunes 9, un iPhone firmware 3.1 si un iPod Nano cu camera video.

Microsoft, in schimb, lucreaza de ceva timp la acest produs. Ciudat este faptul ca pana acum nu a aparut nici macar un zvon legat de Microsoft Courier Booklet. Se pare ca cineva invata incet incet din strategiile de marketing ale Apple.

Mai jos gasiti cateva poze ale Microsoft Courier Booklet precum si un filmulet al acestei minunatii in actiune.

500x_courier0_01 500x_courier1_01

               

Dupa cum puteti vedea cu usurinta, interfata este extrem de imbietoare, urmand linia de design a lui Zune HD.

Nu se stie daca Microsoft Courier Booklet va avea Wi-Fi/3G/Bluetooth (specificatiile complete nu sunt momentan cunoscute, dar prototipul este intr-un stadiu final), dar nu vad nici un motiv pentru care acestea ar lipsi. Sa speram ca vom afla mai multe detalii despre aceasta bijuterie tehnologica in curand.

Via Gizmodo si Neowin

5 thoughts on “Microsoft Courier Booklet”

  1. Viitorul suna bine.As gasi foarte utila acesta tableta in multe domeni dar cel mai util in educatie,tot nu mai e la moda in rindul tinerilor sa care carti caiete.

  2. mai aveti rabdare … peste 2-3 ani o sa fie pe toate strazile chestii dastea, cand or sa existe prin tot Taiwanu’ lini de productie la touchscreenuri.

  3. @cristi: depinde si ce greutate va avea, si ce autonomie… plus ca in momentul asta elevii mai arunca cu ghiozdanu de colo colo, nu cred ca ar fi chiar cea mai indicata utilizare. Totusi, in mediul universitar s-ar putea sa aiba numai avantaje. In restaurante ar fi misto sa ai un astfel de meniu (in Las Vegas mi se pare ca e deja implenentata Microsoft Surface).
    @iosys: avand in vedere ca “tonomatele” de informatii de prin oras (Bucuresti) au deja Touch Screen, s-ar putea ca in 2-3 ani sa-si atinga asa cum zici tu, apogeul, iar in alti 2-3 sa fie deja o tehnologie invechita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>