Microsoft Fix It – repara sistemul cu un singur click!

La sugestia lui Costel am instalat si testat noul Microsoft Fix It.

Acest utilitar (aflat inca in beta) doreste sa rezolve cele mai frecvente probleme care ar putea aparea pe un calculator cu sistem de operare Windows. Sunt constient ca exista multe programe cu functionalitati similare (unele mai complete/complexe, altele mai simple), insa ce il diferentiaza de acestea este usurinta in utilizare si integrarea eficienta in sistemul de operare.

Principalele functionalitati ale Microsoft Fix It sunt urmatoarele:

– ajutor personalizat (Microsoft Fix It scaneaza configuratia si setarile sistemului si ofera solutii in functie de acestea)

– ajutor complet automatizat si simplificat (e nevoie de doar cateva click-uri pentru a rezolva o problema/verifica o componenta)

– ofera posibilitatea de administrare online a contului (stergere/adaugare de calculatoare, gasire de solutii)

Microsoft Fix It poate fi folosit chiar si de incepatori intr-ale operarii pe calculator. Mai departe va voi arata cateva screenshot-uri de la instalare si fereastra principala a programului, precum si o imagine capturata din aplicatia online Microsoft Fix It.

– Ecran instalare Microsoft Fix It (veti avea nevoie de un ID Windows Live)

– fereastra troubleshootere locale

– fereastra logare ID Windows Live

– fereastra de intampinare la prima pornire

– fereastra principala a Fix It Center

– interfata Web (in browser) a Microsoft Fix It

Pentru a descarca Microsoft Fix It, folositi link-ul de mai jos:
Download Microsoft Fix It (Beta)

Nota: Microsoft Fix It este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare:
– Windows XP Service Pack 3 (SP3)
– Windows XP Pro (64-bit) Service Pack 2 (SP2)
– Windows Vista
– Windows 7
– Windows Server 2003 SP2
– Windows Server 2008
– Windows Server 2008 R2

12 thoughts on “Microsoft Fix It – repara sistemul cu un singur click!”

  1. Nu stiu cum pot lua legatura cu tine intr-un mod mai usor, deci scriu aici. Un articol despre aplicatii portabile(care nu trebuie instalate) pe cand? Eu cred ca ar interesa pe multi.Tocmai testez asa ceva si OS-ul se misca mult mai bine ca inainte mai ales ca am gasit mai aproape toate aplicatiile pe care le folosesc, portabile. Multumesc

  2. @jetsper: ma bucur ca iti este de folos.

    @Ovidiu Cocoroiu… e inca beta dar exista sansa sa mai primeasca unele functionalitati.. Troubleshooting pt Windows Explorer ar fi fost util..

    @Disable: poti incerca formularul de Contact :D. Dar nu-i nimic, e ok si aici. Multumesc de sugestie, nu pot sa iti garantez un termen limita, dar ma voi ocupa cat de curand si de un articol legat de aplicatiile portabile :D.

  3. am si eu o problema. am laptop cu windows 7 si nu imi mai gaseste driverul de bluethoot. nu prea ma pricep la calculatoare dar stiu sigur ca are aceasta functie deoarece am avut si windows 8 instalat si atunci mi-l recunostea. de fiecare data cand aprind laptopul arata ca imi cauta driverul de la bluethoot dar nu reuseste sa il gaseasca. am incercat cu cd de instalare de la laptop unde are toate programele, dar nimic. multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>