Microsoft Flight 2012- Download Gratuit

Chiar daca nu am fost ales pentru a testa Microsoft Flight Beta, am asteptat cu nerabdare lansarea noii versiuni si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca este – in prima faza – gratuit. Ca o nota suplimentara, la eMAG, versiunea din 2002 costa aproximativ 37 Lei.

Microsoft Flight

In ianuarie am prezentat si un video-demo al Microsoft Flight de la CES 2012 dar, desi un clip valoreaza cat o mie de imagini, experienta personala ramane cea mai valoroasa.

Microsoft Flight Preview

Jocul are de 1.43GB – dimensiune ce este justificata de o grafica interesanta si destule misiuni cat sa tina jucatorul ocupat cateva ore.

In principiu Microsoft Flight ofera placerea pilotarii unui avion (Icon A5) deasupra unei insule din statului Hawaii, precum si cateva misiuni single-player – toate acestea legate de contul Games For Windows asociat Windows Live ID-ului.

Initial sunt oferite misiunile de initiere a jucatorului, in care ne obisnuim cu controlul cu ajutorul mouse-ului, cu throttle-ul, cu avionul si cu grafica. M-am bucurat ca am reusit sa decolez si sa aterizez avionul chiar si pe apa. Dupa finalizarea initierii mi-a fost oferit accesul la insula Hawaii, la hangar, la celelalte misiuni, precum si la modul multiplayer.

Microsoft Flight

Cu ajutorul punctelor XP obtinute in joc dupa finalizarea misiunilor putem cumpara si diferite customizari ale jocului/avionului.

Pentru a face jocul mai interesant dar si pentru a scoate un oarecare profit de pe urma jucatorilor, Microsoft ofera si posibilitatea de a cumpara module pentru joc: alte modele de avioane, alte zone de survolat, etc.. Punctele obtinute in joc nu vor putea inlocui banii reali necesari pentru procurarea acestora.

Intr-adevar, nu mai este simulatorul de zbor al celor de la Microsoft ci un joc mai simplu / arcade destinat unui public mai larg. Pe mine m-a prins; nu am devenit fan al genului, dar mi-a placut mai mult decat simulatorul complicat pe care l-am jucat in trecut. In functie de pack-urile ce vor fi lansate pentru el, ar putea avea si un oarecare succes (dar nu cu preturile actuale – ex: 19$ pentru Hawaiian Adventure Pack).

Cerinte minime Microsoft Flight

Cerintele minime ale jocului sunt cat se poate de … minime. Nu va rula pe un netbook, dar orice calculator din ultimii ani il va putea rula fara probleme. Chiar si cu o placa grafica integrata.

Microsoft Flight

Sistem de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Procesor: Intel® sau AMD® dual core
Memorie RAM: 2 GB RAM
Spatiu pe disc: 10 GB
Placa grafica: compatibila DirectX® 9.0c

Download Microsoft Flight

Microsoft Flight - Games for Windows

Microsoft Flight se potriveste de minune in colectia de jocuri gratuite Microsoft – Games for Windows, alaturi de Age of Empires Online si Tinker. Pentru a-l descarca, folositi link-ul de mai jos:

Download Microsoft Flight

Pe pagina ce va aparea, apasati butonul Purchase si urmatii pasii in continuare. Dupa descarcare, va trebui sa il instalati din interfata Games for Windows.

Microsoft Flight - Games for Windows

Distractie placuta!

6 thoughts on “Microsoft Flight 2012- Download Gratuit”

  1. Am jucat Beta-ul si a fost superb :) Grafica e exceptionala iar avionul e usor de controlat cu mouse-ul. Jocul functioneaza perfect si pe Windows 8 (Developer Preview / Consumer Preview)

  2. Il pot juca, chiar daca nu am mai jucat jocuri simulator cu avioane? Nu ma prea pricep la simulatoarele de avioane, au cam multe butoane de apasat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>