Microsoft Kinect – driver pentru Windows 7 in lucru

Lansat chiar luna aceasta, Microsoft Kinect s-a dovedit a avea succesul asteptat. In ciuda unor mici bug-uri, si review-urile post lansare il recomanda, iar Microsoft spera sa vanda peste 5 milioane de unitati in aceasta ultima parte a anului.
Microsoft Kinect Windows 7
Ba mai mult decat atat, a atras atentia si unei anume companii din New York – Adafruit. Acestia au anuntat in mod public ca vor oferi 2000$ acelora care vor reusi sa creeze un driver open-source pentru extensia Microsoft Kinect a consolei XBox 360.

Driverul trebuie sa indeplineasca toate functiile de baza ale dispozitivului Kinect, astfel incat sa poata fi folosit fara restrictii.

Nu au trecut decat cateva zile de la acel anunt si avem deja primul semn ca acest lucru este posibil. Un anumit programator a reusit deja inregistrarea si utilizarea datelor trimise de accelerometru, motorul dispozitivului si camera pentru profunzime. Rezultatele sunt de-a dreptul incredibile (avand in vedere perioada scurta). Dar mai incredibile decat rezultatele sunt aplicatiile care ar putea aparea drept urmare. Oricum ar fi, subiectul Microsoft Kinect pe Windows 7 va deveni din ce in ce mai interesant. Vizionare placuta!

Motorul Kinect in Windows 7

Camera color si Camera de profunzime Kinect in Windows 7

Camera de profunzime (imbunatatita)

3 thoughts on “Microsoft Kinect – driver pentru Windows 7 in lucru”

  1. http://www.expatshield.com/ are o viteza surprinzator de buna + ai acces la radio BBC iPlayer TV şi Radio, Player ITV, Channel 4 şi altele. PERSONAL IL FOLOSESC IN RETEAUA PUBLICA cind sint in oras si am nevoie de Laptop . stiu ca este in afara discutiilor ( spus in rom.) dar este pacat s-a nu afle si alti serviciul este ok si ofera o calitate excelenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>