Microsoft Office 15 – primele imagini

Inca nu am apucat sa ma obisnuiesc bine cu Office 2010 (inca ma confrunt cu unele erori datorate upgrade-ului de la Office 2007) si iata ca avem deja primele imagini cu Microsoft Office 15 (Office 2010 era numit inainte de lansare Office 14).

Informatiile si imaginile au fost postate pe deja-binecunoscutul site rusesc: Wzor.net.

Desi lansare este asteptata abia in 2014 – adica peste inca 4 ani, aflam cateva detalii si despre noi functionalitati ce vor fi incluse in suita.

Prima dintre acestea este Microsoft Limestone Integration Application – aka Microsoft Lime  – ce a aparut si in build-uri ale Office 2010 beta. Nu se stiu detalii despre aceasta functionalitate, dar e cert ca ea a disparut inainte de lansarea si finalizarea Office 2010 RTM.

Cea de-a doua imbunatatire consta in integrarea unui activator KMS pentru activarea mai multor licente deodata – util mai ales companiilor ce detin un numar mare de calculatoare.

Build-urile Microsoft Office 15 sunt momentan in stadiul pre-Alpha si poarta denumirile: MSO_v15_1 si MSO_v15_2, dar punerea lor la dispozitia noastra de catre Wzor este inca incerta. Asteptam totusi cu interes si urmatorul build Windows 8, care va aparea cu siguranta in acelasi loc :).

3 thoughts on “Microsoft Office 15 – primele imagini”

  1. Cum este Office 2007 comparativ cu Office 2003 , fiind singurul pe care il butonez ocazional; m-am gandit ca pt ce imi trebuie, cred ca OpenOffice ar fi arhisuficient pt mine personal.

  2. In prima faza am citit Microsoft Lame in loc de Lime :)) . Dar sunt curios la ce anume foloseste functionalitatea asta misterioasa. Si plus de asta, daca e Office 15 cred ca au sa schimbe si interfata…nu?
    Mie cel putin mi se pare foarte folositoare interfata ribbon din Office 2k10 si nu ca as fi eu cine stie ce power user , da’ conteaza si cum arata (dupa parerea mea) interfata dar si cat de accesibile sunt lucrurile pe care le cauti (si aici e clar un plus pt. Office 14) chiar si daca ajungi sa il folosesti din an in pasti.
    Cat despre Win8, si eu astept primele imagini cu nerabdare. Sper sa fie un re-design complet al Windowsului atat din punct de vedere al UI-ului cat si “sub capota”. Daca imi amintesc eu bine, voiau sa foloseasca nu stiu ce sistem…WinFS in loc de asta bazat pe dll-uri pentru Win Vista, dar au abandonat. Sper sa-l readuca in a 8a versiune si sper sa o faca cel putin asemanatoare cu conceptele care circula pe net.
    Si nu numai, vreau sa vad si daca o sa aduca ceva functionalitati noi in Win7 SP2 (ca pana la urma tot o sa scoata si al 2lea SP, asta e clar)
    Om trai si om vedea 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>