Microsoft Office Store

Urmatorul pas logic pentru Microsoft, in domeniul solutiilor de productivitate este chiar magazinul de extensii pentru suita Office – Microsoft Office Store.

Microsoft Office Store

De ce spun urmatorul pas logic desi aveam unele extensii/plugin-uri si in versiunile precedente? Veti afla in randurile urmatoare.

Microsoft Office Store – toate extensiile intr-un singur loc

In primul rand, vom avea toate extensiile intr-un singur loc, separate in functie de programul caruia i se adreseaza.

Microsoft Office Store

Pe langa acestea, au fost pastrate imaginile si template-urile atat de utile.

Microsoft Office Store

Toate acestea intr-un design nou, Metro, usor de navigat si utilizat.

Apps for Office – web based

Un alt lucru important de stiut este ca aceste extensii vor avea la baza tehnologii web. Ele vor putea fi instalate din tab-ul Insert ale aplicatiilor Office, iar documentele create vor contine si o referinta catre aplicatia cu care au fost create, pentru a permite cu usurinta instalarea si utilizarea acesteia.

Bineinteles, extensiile vor fi salvate si migrate o data cu contul Microsoft Account atunci cand va logati pe un alt calculator.

Documentatia pusa la dispozitie de Microsoft pentru dezvoltatori este si ea de cea mai buna calitate. Daca sunteti interesati, aruncati un ochi aici: Office Developer Center

Nota de final

Microsoft Office Store poate fi accesat la urmatorul link: Office Store Beta, dar pentru a instala extensiile este nevoie sa aveti instalat Office 2013 Preview.

PS: In alta ordine de idei, Windows 8 RTM a fost deja crack-uit iar proba Curiosity a ajuns in siguranta pe Marte. Tot in legatura cu ultimele zvonuri, pretul lui Windows 8 Pro ar putea fi undeva in jurul a 70$, ceea ce va face din acest sistem de operare o achizitie avantajoasa.

4 thoughts on “Microsoft Office Store”

  1. cat vine in bani romanesti 70$? poate credeti ca am pus o intrebare idioata dar nu le am cu $:)) pentru ca daca ar fi asa pretul la windows 8 pro sant primul care il voi cumpara.:D

    1. $70 ar fi in bani romanesti cam 250 de ron. Inainte sa zici ca e scump, asta e pentru versiunea Pro, deci un echivalent ar fi Win7 Pro care se vindea prin 2009 pe la 250 de dolari (aprox. 900 ron). Daca il iei in varianta digitala din Microsoft Store, platesti 40 de dolari, adica aproximativ 150 de ron. Daca iti iei un nou PC cu Win 7 instalat, mai platesti inca 15 dolari (55 de ron) si poti avea tot Windows 8 Pro. Cam asta ar fi.

  2. eu as vrea sa fac precomanda la versiunea pro pentru ca mi se pare ieftin.eu zic ca daca esti fan acestui windows 8 atunci merita si cumparat pentru ca nu mi se pare scump,cu tva sa zicem ca ar ajunge daca nu ma insel undeva maxim 300 si ceva de ron dar e o diferenta fata de windows 7 care daca cumperi professional costa 800 de ron.nu stiti cam cand se vor da drumul la precomenzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>