Microsoft opreşte descărcările de Windows 7 RC pe 20 august !

Windows 7 LogoAşa cum acum aproape 2 luni Ionuţ spunea „adio Windows 7 Beta”, luna aceasta ne luăm la revedere de la Windows 7 RC.

Microsoft va opri joi descărcările pentru Windows 7 Release Candidate (RC) în jurul orei 20:00 (ora României), compania confirmând acest lucru marţi.

Luni, un purtător de cuvânt al companiei a repetat avertismentul, în timp ce un purtător de cuvânt a spus astăzi că descărcările vor fi oprite joi dimineaţa (în România va fi seară pe atunci).
 
Microsoft a trimis e-mail-uri utilizatorilor care au descărcat versiunea RC, reamintindu-le acestora de termenul limită care se apropie.

Menţionând politica companiei, o purtătoare de cuvânt a refuzat să precizeze câte copii ale variantei RC au fost descărcate de la începutul lunii mai, deşi tot ea a spus că numărul copiilor descărcate a fost de ordinul „milioanelor”.

Cu toate că descărcările actuale nu vor mai fi disponibile după data de 20 august, utilizatorii care au deja fişierul-imagine ISO a discului vor avea posibilitatea de a cere cheia de activare a produsului (product activation key) si după acesta dată.

Windows 7 RC este presetat să expire pe 1 martie, 2010, dată după care acesta se va închide în mod automat la intervale de 2 ore. Versiunea RC expiră definitiv pe 1 iunie, 2010, după acea dată, pur şi simplu nu va mai boot-a.

Link-ul pentru descărcarea versiunii RC (build 7100) este următorul: Link oficial de descărcare al Windows-ului 7 RC – şi îl recomand doar colecţionarilor sau celor care nu au încercat vreodată Windows 7.
Celor care vor să folosească un Windows 7 complet le recomand să descarce Windows 7 Final RTM, build 7600.

Via ITNews

2 thoughts on “Microsoft opreşte descărcările de Windows 7 RC pe 20 august !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>