Microsoft Surface Table [video]

Da, ati citit bine. Nu, nu este vorba despre Microsoft Surface Tablet si nici despre Windows 8. In acest articol vom discuta despre Microsoft Surface Table – altfel spus, prima versiune a Microsoft Surface.

Microsoft Surface Table

Inainte de a trece la videoclip, cred ca sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti. Unii dintre voi le stiu deja, altii mai putin. Cert este ca o cel putin o parte din informatiile ce urmeaza a fi impartasite sunt relevante pentru cititorii acestui blog.


In primul rand, lipsa articolelor din ultima perioada este datorata mutarii destul de recente (1 septembrie) in Berlin. Mi-a fost oferita oportunitatea de a lucra intr-un startup in tehnologie si am acceptat. Bineinteles ca a trebuit sa fac si sacrificii, iar unul dintre acestea a fost/este timpul alocat blogului.

A trebuit sa imi caut apartament, sa alerg pentru rezolvarea actelor, si nu in ultimul rand, sa lucrez :). Pana acum o saptamana nici nu am avut internet in apartament :). Acum ca am internet, asta nu inseamna ca voi apuca sa scriu mai des fiindca nu m-am adaptat complet inca si nu mi-am facut un orar stabil. Acest lucru se va intampla si sper ca lucrurile vor reveni la normal (un normal care nu va fi, probabil, la fel ca cel dinaintea plecarii mele).

Au fost multe articole pe care am inceput sa le scriu dar nu am mai reusit sa le finalizez. Sper sa reusesc in saptamanile care urmeaza. Pana atunci insa, sa revenim la Microsoft Surface Table.

Intr-o sambata ca oricare alta, fara internet acasa, impreuna cu cativa colegi de birou am hotarat sa vizitam Muzeul Comunicatiilor din Berlin (http://www.mfk-berlin.de/). Sunt multe lucruri interesante de vazut in acest muzeu si cum timpul nu a fost de partea noastra (am stat foarte mult la primele nivele) nu am apucat sa vizitam toate camerele, dar am promis sa ne intoarcem.

Am reusit insa sa vedem cateva telefoane mobile incepand de la acele Motorola gigantice la primul iPhone. Chiar langa ele, in mijlocul camerei am vazut bijuteria:

Din punct de vedere al functionalitatilor nu ar fi multe de spus:

– posibilitatea de interactionare a mai multor persoane cu Microsoft Table
– redarea de clipuri video si imagini
– interfata tactila intuitiva (desi nu la fel de rapida/sensibila ca cea de pe dispozitivele actuale)

Ei bine, vi se pare ca Microsoft Surface Tablet este urmasul potrivit al Microsoft Surface Table?

2 thoughts on “Microsoft Surface Table [video]”

  1. ei bine nu mi se pare …. ma asteptam la o tableta surface dar mai asemanatoare cu Surface table dar se pare ca nu e chiar asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>