Microsoft Tag – o perspectiva cel putin interesanta.

Microsoft tag este o initiativa menita sa simplifice interactiunea dintre utilizator, internet si realitatea imediata. Cum face acest lucru? Va las sa va uitati intai la videoclipul de prezentare.


Microsoft Tag atribuie cartilor de vizita, posterelor, produselor din magazine (si oricarui alt lucru care va mai trece prin minte) o eticheta (tag) colorata si formatata dupa un anumit algoritm. Apoi, prin intermediul unui programel compatibil cu aproape orice telefon mobil (sunt avute in vedere toate platformele mobile, nu numai Windows Mobile) puteti face o poza acelui “tag” si veti afla instant (depinzand de conexiunea la internet) toate informatiil de care aveti nevoie. Cateva exemple de utilizare a Microsoft Tag gasiti si in filmuletele de mai jos.

Pentru a instala Microsoft Tag pe mobil, trebuie sa navigati la adresa: http://gettag.mobi cu ajutorul browser-ului telefonului. Daca v-a captat interesul, si doriti mai multe informatii, puteti vizita pagina oficiala Microsoft tag.

Clipuri video via istartedsomething.

2 thoughts on “Microsoft Tag – o perspectiva cel putin interesanta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>