Microsoft Windows Glider la RedBull FlugTag

Microsoft FlugtagCateodata mai avem nevoie si de putina relaxare nu-i asa? La finalul articolului veti asista la o metoda prin care se distreaza angajatii Microsoft de pe continentul american in cadrul evenimentului RedBull FlugTag.

Acesta a avut loc si la noi in tara, la Bucuresti, pe malul raului Dambovita. Am fost prezent ca spectator la una din editii (au fost doua, daca imi aduc bine aminte), iar concurentii au construit tot felul de dispozitive care trebuiau – in teorie – sa isi ia zborul fiindca – stim cu totii – “Redbull iti da aripi”. Numai ca scopul de pe hartie, nu era scopul final al concursului, dovedit fiind faptul ca toate aparatele de zbor erau acolo doar pentru amuzamentul spectatorilor.

Pe rand am vazut in picaj pe Alba ca Zapada, pe Flinstones, Piticotii Moldoveni si multe alte echipe ale caror nume sunt atat de lungi si de imbarligate incat mi-e greu sa le scriu (insa pentru doritori am cartea evenimentului la indemana si pot oferi si alte denumiri sau detalii despre aeronavele prezente).

Iar astazi am apucat sa vad Windows Project Phoenix in actiune la RedBull Flugtag din California. Dupa cum veti vedea (abia la finalul clipului) – proiectul era clar in stadiul pre-alpha deoarece a picat inainte sa zboare :) si castigand cu siguranta puncte la amuzament si pentru coloana sonora. Vizionare placuta!

Sper ca versiunea urmatoare a Windows Project Phoenix sa fie la nivelul Windows 7, fiindca aceasta versiune a avut o traiectorie asemanatoare cu cea a Windows Vista.

via NeoWin

6 thoughts on “Microsoft Windows Glider la RedBull FlugTag”

  1. Ceva s-a intamplat,ca daca va uitati atenti,aripile se lasa jos inainte ca aparatul sa paraseasca rampa cu primele 2 roti. In plus rampa trebuie indreptata in sus,nu in jos,si mai e si forta cu care au impins ciumpalacii aia,zici cas melci :))

  2. Ceva s-a intamplat,ca daca va uitati atenti,aripile se lasa jos inainte ca aparatul sa paraseasca rampa cu primele 2 roti. In plus rampa trebuie indreptata in sus,nu in jos,si mai e si forta cu care au impins ciumpalacii aia,zici cas melci :))

  3. Ii trebuie cateva bug-fixuri la aeropuratbilul ala.
    Oricum mi-a placut in piesa din backround sunetele de log on din windows!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>