Microsoft Works va fi inlocuit de Office 2010 Starter Edition

Office 2010 Web AppsNu stiu cati dintre voi sunteti familiari cu pachetul Microsoft Works, dar, pentru cei ce nu stiu, acesta vine ( de obicei ) preinstalat pe laptop-urile ce vin cu Windows ca sistem de operare. Nu este nici pe departe un inlocuitor veritabil pentru suita Office, dar ofera cateva facilitati interesante, la un pret mai mult decat convenabil.

De curand insa Microsoft a anuntat ca va renunta la Works in favoarea unei oferte mai bune si anume Office 2010 Starter Edition. Acest pachet include Office Word Starter 2010 si Office Excell Starter 2010. Ambele programe sunt versiuni cu functionalitate redusa si contin diferite reclame, pentru a evita costurile. Un compromis acceptabil pentru laptopuri, avand in vedere ca pentru desktopuri avem Office Web Apps (asa presupunand ca desktopul este conectat in permanenta la internet).

In plus fata de aceasta initiativa, Microsoft a lansat si functionalitatea Click-to-Run, menita sa simplifice procesul de instalare, cumparare si descarcare a suitei Office 2010.
Avantajele Click-to-Run sunt urmatoarele:
– posibilitatea de a instala Office 2010 in paralel cu o versiune mai veche de Office
– descarcarea automata a update-urilor si patch-urilor
– posibilitatea de schimbare a variantei de Office 2010 in functie de pret (se poate alege intre Office Home & Student 2010, Office Home & Business 2010, sau Office Professional 2010)

One thought on “Microsoft Works va fi inlocuit de Office 2010 Starter Edition”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>