Minecraft vs Game of Thrones: Westeros Craft

Sper ca Game Of Thrones va suna cunoscut. Daca nu, spun doar ca este unul dintre cele mai bune seriale ale ultimilor ani si abia astept sa ma apuc de citit cartile (scrise de George R.R. Martin sub titlul de A Song of Ice and Fire).

Despre MineCraft iarasi este posibil sa fi auzit cate ceva. Este un joc simplu (mai complicat totusi decat LEGO for Chrome), de constructie si explorare, dezvoltat de Markus Persson.

Jocul costa cateva zeci de dolari, dar este oferita si o versiune gratuita, atat in modul single-player cat si multiplayer (desi pentru acesta din urma, mai trebuie urmati cativa pasi).

Play Minecraft Free (in browser)

Nota: Microsoft Security Essentials a afisat 3 erori la rularea jocului, dar acesta a rulat ok si nu cred ca au fost decat alarme false.

Nota2: jocul gratuit este mai mult o demonstratie a jocului cumparat, intre timp fiind adaugate atat elemente de gameplay cat si de design.

Minecraft vs Game of Thrones

Revenind la Minecraft, jocul nu m-a captivat in mod special, dar am observat ca popularitatea sa a fost mereu in crestere, iar jucatorii au reusit sa creeze o serie de constructii mai mult decat interesante in interiorul jocului.

Una dintre acestea, poate cea mai impunatoare dintre ele, este replica tinutului Westeros din Game of ThronesWesteros Craft.

Incepem cu The Wall

Iar pentru doritori avem si un making of:

Continuam cu WinterFell

Iar la final, un tur complet al tinutului:

Pentru mai multe clipuri si imagini mai detaliate, va recomand site-ul oficial: http://mc.westeroscraft.com/

Bonus: Minecraft vs DotA

Ca o nota de subsol si tot pentru a sublinia inventivitatea comunitatii Minecraft, va prezint mai jos si o replica a hartii DotA pentru Warcraft III realizata in Minecraft:

3 thoughts on “Minecraft vs Game of Thrones: Westeros Craft”

  1. :) nu stiu cat te-a interesat jocu asta… insa… ce fac unii in jocu asta… te lasa lat… efectiv :)) atat ca si constructie, cat ca si „jocuri”, in-game. un joc, in joc :))) pacman, snake, etc :)))

  2. Tu habar nu ai cat de complex poate fi Minecraft :) Varianta aia gratuita nu are nici 0,1% din cea full. Ce nu intelege lumea e ca Minecraft nu e un joc de construit, e un de supravietuire, de aventura, cu cateva elemente de RPG. Acest joc are 2 moduri de joc: surivival si creative. Doar modul creative este special facut pentru construit. Jocul gratis e doar un creative mult mai inapoiat si nimeni nu il mai joaca. Cei care nu au cumparat jocul il joaca crack-uit pe cel full. Eu am inceput sa joc Minecraft acum 1 an si inca mai joc. Am jucat crack-uit cam 2 luni dupa care l-am cumparat cu 15 euro deoarece isi merita banii. Atunci era 15 euro pentru ca era in beta dar acum e 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>