Need for Speed: World este closed beta

Need for Speed: World este cel mai nou joc din celebra serie a celor de la Electronic Arts. Saptamina aceasta au inceput sesiunile inchise pentru testarea variantei beta. Inscrierile se fac pe site-ul oficial [link aici], iar EA te anunta pe e-mail daca ai fost selectionat.

Need for Speed: World Screenshot

In noua sa versiune, NFS abordeaza sistemul MMO (Massive Multiplayer Online, daca e cineva care nu stie ce inseamna :p), iar EA sustine ca va fi gratuit. Asta inseamna ca nu va trebui sa platesti pentru a juca, dar nu este exclusa varianta ca anumite upgrade-uri (vizuale sau tehnice la masina) sa coste (trebuie sa isi scoata si producatorul banii din ceva, nu?). Lansarea oficiala pentru publicul larg se va produce undeva in vara lui 2010.

Need for Speed: World Screenshot

Electronic Arts au prezentat acest beta si la un eveniment din New York destinat presei. Jurnalistii prezenti ne-au relatat citeva detalii pentru a ne forma o idee despre ce va insemna NFS: World. Conform spuselor lui Marc De Vellis (producator EA), noul joc va fi „cea mai mare arena NFS”. Acesta va contine orasele Palmont (din NFS: Carbon) si Rockport (din Most Wanted), precum si altele inca neanuntate. 250 de masini vor fi disponibile in versiunea finala, dintre care intre 50 si 100 (inca nu stim sigur cite) vor fi accesibile inca de la startul jocului, restul putind fi deblocate (sau poate chiar cumparate) pe parcurs. Vei putea intra in curse cu inca 7 competitori, dar va reveni si modul Pursuit, unde vei putea conduce si masinile politiei.

Ramine sa vedem unde se va opri gratuitatea acestui joc, care se anunta deosebit de interesant. Need for Speed: World este dezvoltat de EA Black Box si de EA Singapore si va fi destinat exclusiv PC-ului.

Powered by
JocShop.ro

3 thoughts on “Need for Speed: World este closed beta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>