Noi imagini cu Windows 7 Service Pack 1 (screenshots)

In urma cu nici o saptamana va scriam ultimele informatii despre Windows 7 Service Pack 1. Imaginile nu s-au lasat asteptate, aparand chiar astazi pe site-ul spaniol MuyWindows. Detaliile nu s-au schimbat; Windows 7 SP1 va contine update-uri si bugfix-uri (150 la numar) iar data lansarii ramane in ultima parte a lui 2010.

Windows 7 Service Pack 1

PS: numarul build-ului va fi undeva intre 7600.20500 si 7600.20700. Stiu, febra build-urilor a trecut, dar parca inca au mai ramas amintiri… Probabil nu voi mai testa si build-urile SP precum am testat Windows-ul in sine, dar va voi da de stire pe masura ce mai apar noutati. Cine stie, poate va reusi Microsoft sa ne surprinda (placut) din nou.

 

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

17 thoughts on “Noi imagini cu Windows 7 Service Pack 1 (screenshots)”

 1. Sper sa ma surprinda si pe mine SP-ul asta…poate reusesc si il lanseaza pe la sfarsitul verii si cine stie poate prin iarna o sa avem si un build Windows 8:D

  1. loool nu ti se pare ca vrei sa evolueze cam rapid lucrurile? gandestete intre xp si vista cat a durat.. 3-4 ani.. inca 3 intre vista si 7.. windows 8 se presupune ca va rula 128 biti.. asta inseamna muuuulte lucruri schimbate,miramas la 1 an diferenta sa apara 8. trezirea la realitate!!!!

   1. Pai daca o sa fie o lansare majora ce consta in schimbari mari din mai toate punctele de vedere va dura mai mult…dar daca e sa ne luam dupa cum a fost cu Windows 7 care la un an dupa lansarea Windows Vista a aparut primul build(prin ianuarie) atunci am putea avea totusi un build(un pre-alpha sau alpha) prin iarna.

 2. au fost de fapt 6 ani intre xp si vista si doar 2 intre vista si 7,dupa ce spuneau cei de la microsoft o sa incerce sa scoata un windows nou cam la 3 ani,deci urmatorul ar trebui sa apara prin 2012 teoretic si va fi doar pe 64-biti posibil si pe 128 desi ma indoiesc,mai ales ca lumea n-a renuntat inca la softurile pe 32 biti

 3. Deabia astept SP-ul, pt ca dupa 90 de zile, am reusit sa obtin un BSOD in windows7 si poate se dupa update nu mai da BSOD.:))

 4. Am prins pe windows 7 mai multe BSOD-uri decat pe vista…dar si acelea rar se aratau…sper ca SP-ul asta nou va schimba ceva prin windows 7..!

  1. :-w daca ai bsod-uri si in win7, e clar ca trebuie sa-ti schimbi sistemul, sau macar sa-l utilizezi in parametri “normali” de functionare. :)

 5. Cred ca e un “test drive” pt install-er. Adica pare o testare a aplicatiei de instalare si integrare, GUI, meniuri, loguri, etc.

  1. Pai cum a fost si cu update-ul ala offline din vremea unui win7 (v7.xxx ca nu mai stiu versiunea) care ai schimba doar semnatura.

 6. Sa fiu sincer, nu vad ce imbunatatiri ar mai putea primi WINDOWS SEVEN, mie mi se pare ” perfect ” . Intotdeauna e loc de mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>