Nokia Booklet 3G – Primul NetBook Nokia ruleaza Windows 7!

Astazi am aflat de pe twitter de primul netbook Nokia. Imediat am gasit si videoclipul de promovare al acestui nou gadget! Ce m-a surprins, a fost faptul ca in videoclip foloseste deja Windows 7. Misto. Vizionare placuta!

         

Ca un mic rezumat, pentru cei care nu au timp de vizionat videoclip-uri, Nokia Booklet 3G ofera:
– un design simplu MacBook-like
– autonomie de 12 ore
– ecran HD de 10 inch
– Wi-Fi, 3G, A-GPS, bluetooth
– HDMI
– 1.25 kg
– sistem de operare – Windows 7

15 thoughts on “Nokia Booklet 3G – Primul NetBook Nokia ruleaza Windows 7!”

  1. @Doru: Din imagini pare a nu avea Aero. Specificatiile complete vor fi facute publice pe 2 Septembrie. Ma gandesc ca lipsa interfetei Aero e datorata lipsei unei placi grafice dedicate. Oricum sunt curios ce procesor/ram/hdd va avea.

  2. Din filmul asta.. nu se vede nimic. E facut 3d,.. si atata. Normal ca nu apare Aero aici, ca ruleaza intr-o masina virtuala.

  3. @iosys: Nu cred ca e facut complet 3d, avand in vedere ca specificatiile vor fi publice pe 2 septembrie, cel putin un prototip puteau sa foloseasca. Cred ca are multe efecte 3d, dar si cateva cadre reale. Si in loc de masina virtuala puteau sa foloseasca oricum doar cateva print-screen-uri.. sau captura directa de pe un calculator normal.

  4. Imi miroase a schimbare de ultim moment cu producerea de netbook-uri la Nokia. Oricum v-a fi un gadged care nu cred ca isi va merita pretul. Daca va fi pe Ion, 3G-ul obligatoriu inclus si hard SSD, va da-ti seama ca pretul ca pleca de la 500-600 euro in sus.

  5. Ceva de genul daca nu folositi wirelesu, lumina la display, hardul, si nici o aplicatie deschisa, windowsul poate functiona pana la 12 ore. Hahahaha ! – oftopic ?
    P.S: (pt. StelistCristi : acum am vorbit de rau :D)

    1. @Vlad: Încă nu se cunosc specificaţiile hardware. Oricum, de îndată ce vor fi disponibile informaţiile despre specificaţiile hardware şi / sau alte detalii sigur eu (sau altcineva din redacţie) vom scrie un articol 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>