Noua reclama Yahoo! – It’s You!

Acum cateva zile am vazut noua reclama a celor de la Yahoo!. Este o relansare intarziata a unui brand in cadere, dar asta nu face acest spot mai putin interesant. Va doresc vizionare placuta, dar inainte de asta tin sa mentionez ca pentru realizarea clipului cei de la Yahoo! au filmat in 5 tari iar campania are un buget total de 100 milioane $. Merita? Astept parerile voastre.

PS: maine va voi povesti despre intalnirea (round-table) cu Tudor Galos (Windows Business Group Lead) si Gabriel Nicolaescu (Server and Tools BusinesGroup Lead) la care am participat astazi.

4 thoughts on “Noua reclama Yahoo! – It’s You!”

  1. Ca sa fiu cinic: seamana a reclama la…. “femeile” stiu dece ! M-am cam saturat de iluziile astea de viata roz.

    Salvati padurile si nu mai folositi atata hartie igienica !

  2. @yo9fah; banii nu cred ca ii vor ajuta pe yahoo prea mult pe termen lung. Au pierdut prea multe trenuri, nu s-au adaptat la piata. Au facut si miscari bune, dar prea putin profitabile. Au inca domeniul lor, publicitatea pe care sunt lideri, dar nu pentru mult timp si nici nu prevad vreun viitor prea stralucit. Apple-ul combina marketing-ul iesit din tipar cu niste produse foarte bine targetate. Yahoo are doar clipul, nu si produsele.
    @iosys: marketing-ul de succes se bazeaza pe iluzii :). Ai dreptate cu femeile totusi, e in acelasi gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>