Nu fura programe!!! Sau cel putin nu pe strada.

Intr-o campanie fara precedent, “hotii” de software sunt prinsi in flagrant :D. Este vorba de cativa studenti din Australia si un experiment inedit. Vizionare placuta!


Consider ca se cheama tot furt atunci cand costurile de productie ale unui program sunt de 100.000 E, iar profitul e de cateva milioane de E. Mai ales daca singurul scop al acestui profit este de ingroasa cefele anumitor “afaceristi” si nu contribuie cu nimic la evolutia civilizatiei, nu aduce nici o plus valoare societatii. Dar aici discutia e foarte lunga.. si nu cred ca a venit timpul pentru o astfel de dezbatere. Putem totusi sarbatorii, pentru moment, alaturi de ThePirateBay, o noua victorie fata de RIAA. Scrisoarea acestora, mai jos:

“PLZ LEARN: TPB CANT BE SHUT DOWN

LOL!

AS U MITE HAS READ OR NOTICD, PEEPS ONCE AGAIN R TRYIN 2 SHUT US DOWN. DIS WILL NOT SUCCED, LOL. OURS RLY NICE WEBHOST WUZ THREATEND WIF RLY HUGE FINE, SO WE DECIDD 2 MOOV TEH SIET SO DAT THEY DIDNT GOT INTO TROUBLE, LOL. TEH DECISHUN 2 MOOV WUZ TAKEN BY US, TEH PIRATE BAY, LOL.

TEH PIRATE BAY IZ AN UNSINKABLE SHIP. IT WILL SAIL TEH INTERWEBS 4 AS LONG AS WE WANTS IT 2. REMEMBR DAT, K THX.

TPB, ONLY IN IT 4 TEH LULZ SINCE 2003″

Nota: A nu se intelege ca sprijin piratarea software-ului sau a proprietatii intelectuale ci sustin mai degraba o decapitalizare si o societate bazata pe evolutie si ajutor reciproc si nu pe acumularea de bunuri materiale in exces sau de profitarea de pe urma celor mai “slabi de inger”.

11 thoughts on “Nu fura programe!!! Sau cel putin nu pe strada.”

 1. E facuta la caterinca.. asta nu-i furt,sau piraterie.. acuma sincer.. cat de prost sa fi sa treci pe langa?Tinand cont ca softul respectiv valoreaza un teanc de bani,cine l-ar fi pierdut,sa fie sanatos. Parerea mea. :)

 2. Daca eram eu, dadeam de pamant cu dracia tipatoare ! Deobicei ma enervez rau pe lucrurile care ma sperie (aiurea) ! >:P Si in loc de cutia cu dvd-ul de win7 putea fi orice altceva (cutie de pantofi, parfum, sapun, telefon, etc), ca aceleasi reactii genera !
  PS: care va-ti facut update-uri ieri la win7 !? >:)

 3. Si eu. Descrierea: “This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included within counterfeit copies of Windows.”

  Vroiai sa vezi daca urla vreunul ca i-a expirat licenta piratata? 😀 Eu am cu licenta si nu avea ce sa se intample:)

  1. Pai tocmai la ce a zis razvan…. numai ca update-ul are doar efect temporar… cu un simplu rearm si repatch… update-ul devine inutil.

   1. Asa-i la noi ca avem sefi buni -ne fura intr-una asa tara. Cu ce sa cumperi licienta ca cere cat nu face >:)

 4. @Razvan-elu .. ar fi mare nedreptate sa nu pastram tipicul romanesc: furat intre saraci,bogati, jaf la banci si guvern infect…de ce nu si windows -oricum fluiera adinc vantu in buget. Si eu am licienta windows 7 ultimate mocca, mersi Bill :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>