[UPDATE] Nume de domeniu pentru Windows 7 Bucharest

Buna seara :). Inainte de a incepe sondajul legat de noul domeniul al Windows 7 Bucharest (in prezent http://blog.weebo.ro) as vrea sa va anunt ca sunt plecat din Bucuresti pana duminica. Nu voi avea acces la internet/laptop decat foarte rar – cum s-a intamplat in aceasta seara :). Din aceasta cauza, numarul articolelor in urmatoarea perioada va fi ceva mai scazut. Stati fara griji insa, va asteapta si cateva surprize atunci cand voi reveni.

Acum sa trecem la scopul acestui articol. Blogul Windows  7 Bucharest a implinit de curand 2 ani. Cred ca a trecut destul de mult timp pentru a-si dovedi stabilitatea si a devenit incet incet ceva mai mult decat un hobby. A sosit momentul sa primeasca un nume de domeniu propriu, care va inlocui prezentul subdomeniu.

Voi incepe cu o lista de domenii la care m-a gandit sau care mi-au fost sugerate pe facebook/twitter. Veti putea vota unul dintre acestea in sondajul de mai jos. Nu garantez ca cel mai votat va fi si cel ales, dar voi incerca sa gasesc cea ai buna solutie.

Domeniu nou pentru Windows 7 Bucharest!

 • windowsclub.ro (32%, 181 Votes)
 • winexperts.ro (23%, 133 Votes)
 • PCstart.ro (19%, 109 Votes)
 • jurnaldecalculator.ro (7%, 41 Votes)
 • itgenius.ro (6%, 37 Votes)
 • pcagenda.ro (5%, 29 Votes)
 • itagenda.ro (5%, 27 Votes)
 • pc123.ro (4%, 21 Votes)
 • pctuts.ro (3%, 16 Votes)
 • wintuts.ro (3%, 15 Votes)
 • pclog.ro (3%, 15 Votes)
 • computerlog/blog.ro (2%, 13 Votes)

Total Voters: 574

Loading ... Loading ...

Totusi, daca aveti alte idei sunt dispus sa le iau in considerare. Noul nume nu trebuie sa porneasca neaparat de la Windows 7, dar trebuie sa aiba legatura cu calculatorul, cu sistemele de operare, cu programele… In principiu ar trebuie sa rezume intr-un text cat mai scurt ce se intampla pe acest blog.

Am alcatuit si o scurta selectie de cuvinte cheie sau alte sugestii de domeniu:

pc, computer, blog, tips, it, agenda, genius, experts, tuts, logs, start, win, blog, win7blog.ro, seventips.ro.

Inainte de a va lasa sa votati vreau sa va multumesc pentru vot si sugestiile ce vor urma. Multumesc de asemenea celor ce si-au oferit deja ajutorul sau sugestiile in prealabil.

[UPDATE1] Avand in vedere valenta nu tocmai in concordanta cu subiectul blogului a primului clasat domeniu din sondaj am decis sa-l redenumesc in winexperts.ro pentru a elimina tentatia (desi acum am lasat loc “expertilor vinului”).

Am adaugat si o noua varianta spre a fi votata: windowsclub.ro precum si posibilitatea de a vota trei variante din cele mentionate in sondaj. Asadar, daca ati votat deja, puteti vota inca doua variante.

32 thoughts on “[UPDATE] Nume de domeniu pentru Windows 7 Bucharest”

 1. Sugestii: pcwin.ro, windowslog.ro, windows4ever.ro ( 😀 ), winews.ro, windowsmagic.ro ( :p ), windowspotential.ro , windowsultimate.ro, windowsworld.ro /lumeawindows.ro/viatafarapereti.ro/viatacuferestre.ro …cam atat pentru moment.

 2. .. concentreazate ! .. nu e vorba nici de pc si nici despre genii ! E vorba de sistemu asta de operare care va surclasa xp-ul in longevitate. Unde ? Aici printre retele noastere de cartier (provincia inclusa). Windows7BucharestBlog
  PS: poti folosi si initialele Win7BB

  1. Mda dar blogul cuprinde mai multe categorii din IT. Bineinteles ca intr-un procent mai mare Windows 7. Orice alte idei sunt binevenite.

   1. “hardware-software.ro”…ce sa-i facem …asta-i nenorocirea , ca termenii tehnici din engleza “suna ca dracul” in romana!

 3. Pai toate sunt urate si nu prea sunt catchy.Cateva sunt si gandite prost: pclog zici ca e pDOG,windowSEXpert ? serios?chiar?pctuts mi se pare sux.
  optez totusi pentru pcstart,itgenius si jurnaldecalculator.

 4. Wow. Oare de ce e winodwSEXperts.ro cel mai votat nume?
  Nu prea sunt incantat de mutare, deoarece se va simti o mica mare gaura in trafic la inceput, care poate ajunge la 0 daca nu este promovat destul noul site.

 5. Ceva cu Win7 ar fi ideal, sa se pastreze denumirea blogului si in numele viitorului domeniu, mie imi suna bine win7blog.ro O denumire scurta si la obiect, nu trebuie sa fie una de 2 km…

 6. Eu vin cu cateva recomandari sper deosebire de ceilalti comentatori:
  1. fiind vorba de un site cu continut in limba romana doar pentru romani eu iti recomand folosirea unor cuvinte tipic romanesti, lasa tuts, tips
  2. nu te rezuma la windows 7 (win7blog) pentru ca intr-un an apare windows 8 si apoi ce o sa faci schimbi dinnou numele domeniului?
  3. nu te rezuma la blog, daca tot merge si o sa mearga bine site`ul poate poate in viitor te gandesti si la o sectiune forum pentru (noi) cititorii :)

 7. E buna oricare varianta care e usor de retinut, simpla, si binenteles sa aiba legatura cu tematica. De exemplu PCstart.ro, PCagenda.ro, ITagenda.ro, (whatever like this) Daca recomanzi site-ul cuiva, sigur nu uita pana ajunge acasa, iar daca nu l-ai pus la bookmark, il poti scrie usor in bara de adrese fara sa dai cautare pe net si sa-l selectezi din rezultate! Deci daca nu ti se limba-plimba-n gura, e OK! :))

 8. eu am votat itgenius.ro si mi se pare dintre cele afisate cel mai potrivit din perspectiva faptului ca,lasand la o parte materialele exclusive @windows.. avem parte de articole si despre… cele mai noi telefoane de exemplu,sau ce procesoare au aparut,sau review-uri la jocuri.. iar toate astea nu tin neaparat de windows ca platforma de operare.. si atunci itgenius.ro cred ca ar fi cel mai potrivit nume + ca suntem destui pe aici care chiar ne mai pricepem si la hardware.. software.. s-ar potrivi destul de bine. zic eu :-??

 9. Ionut,eu zic sa amani treaba asta pentru ca se apropie Windows “8” si o sa ai probleme:D.
  Parerea mea : pcagenda.ro
  Cius!

 10. In urma cu 2 ani am tastat windows 7 am dat cautare pe google si a aparut printre altele si windows 7 bucharest de atunci sunt mare fan, primul lucru care il fac dupa ce deschid pc intru pe win7bucharest sa vad noutatile.
  Propunerea mea ca si a lui Gabriel Ilie este WindowsClub.ro

 11. windows7club.ro … asta de ce nu ar fi bun ? nimeni nu a zis domeniu asta, si stiu ca nu e lista ta dar totusi .. blogul e pentru windows 7 in marea majoritate .. de ce nu s-ar chema asa domeniu ….. ! zic si eu … oricum, era o parere !

 12. am un Win 7 Starter pe un notebook adus din Germania si vreau sa stiu cum poate fi tradus in RO fara sa pierd licenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>