O scurta vacanta!

Indisponibilitatea blogului in ultimele saptamani nu a fost cauzata de mine, ci de unele probleme la hosting. Acestea s-au rezolvat in cele din urma, iar blogul este acum mai vioi chiar decat inainte iar acest lucru sper sa tina cat mai mult timp, sau macar pana gasesc un server virtual acceptabil ca pret pe care sa il mut. Pana una alta, mai am cateva surprize legate de blog, dar toate la vremea lor.

Seaside 

In urmatoarele patru zile voi pleca, pe tarmurile insorite (sper) ale marii noastre negre (sau verzi dupa ultimele documentari). Desi in ultima vreme am scris mai rar (lucru scuzat in parte de dorinta covarsitoare de relaxare, dar si de lucrul la surpriza sus-amintita), promit sa ma intorc proaspat si cu articole noi – unele dintre ele mult asteptate. Pana la intoarecerea mea, va recomand cateva bloguri de calitate, care nu vor fi in pauza in aceasta perioada, ba chiar cred ca vor fi destul de active (pe unele probabil le stiti deja, dar nu strica sa le revedeti, zic :) ):

Din domeniul tehnologic:

StefaMedia

WorldIT

WPTuts

Din alte domenii:

– un blog proaspat lansat, cu materiale pentru toate gusturile: Sasesimturi.ro

– un blog personal pe care tot timpul gasesc ceva interesant (in special legat de calatorii si muzica): Costin Nitescu

– un blog de stiri: StiriDeBine

Bloguri care iti aduc zambetul pe buze:

DailyCotcodac

Trombon.ro

Spor la citit si sa ne revedem cu bine peste patru zile insorite (asa cum imi doresc sa fie si ale dumneavoastra).

sursa imagine: sleeplessme

13 thoughts on “O scurta vacanta!”

  1. Vacanţă plăcută ! Cam scurt dar este bine și aşa …. ! Să ai grijă la “Paianjenul Văduva Neagră și la Peştele Care Te Înţeapă” ! 😉

  2. Vacanta placuta Ionut! Sa te distrezi la MAXIM ;)! si cum a spus si yo9fah ai grija pestele ala ca a cam facut ravagii pe la “Marea Verde”. :))

  3. Distractii MAXIME, Ionut si grija la “fauna si flora patriei.” Frunza verde – prietenii stiu la ce ma refer – sa te aiba in paza!

  4. Vacanta Placuta!!! Daca la windows 7 beta am avut un peste frumusel ,acolo dragonii de mare fac ravagii!Take care!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>