Oferte speciale Microsoft pentru studenti US

Pe site-ul Microsoft pot fi vazute mai multe oferte speciale pentru studentii din diferite zone ale lumii, astfel daca acum cateva zile spuneam de studentii din Franta care au reducere la Windows 7, acum va voi spune de cei din Statele Unite.

Asteptam cu nerabdare lansarea in Romania a Windows 7, sa aflam si preturile de aici pentru Windows 7, si de ce nu si pentru Office. Daca studentii romani eligibili pentru MSDN AA pot downloada Windows 7, nu pot spune ca pot downloada si Office (cel putin contul meu nu-mi permite acest lucru), deci cateva reduceri la produsele Microsoft si mai ales la Office ar fi binevenite si in Romania.

Pana la lansare insa, va propunem inca un sondaj, de data aceasta legat de preturile Windows 7:

Cat sunteti dispus sa platiti pentru Windows 7?

 • Nu platesc pentru sistemul de operare (exista torrenti oricum) (34%, 280 Votes)
 • As plati intre 50E si 100E pentru varianta retail (28%, 232 Votes)
 • Il iau gratuit prin MSDN AA sau astept o oferta pentru studenti (13%, 104 Votes)
 • Prefer alt sistem de operare (Mac sau Linux based) (9%, 74 Votes)
 • As plati intre 100E si 200E pentru varianta retail (5%, 44 Votes)
 • Nici una din cele de mai sus (5%, 38 Votes)
 • Pretul actual mi se pare ok (intre 190E-300E) (3%, 22 Votes)
 • Imi voi cumpara un calculator nou cu licenta OEM (intre 100E si 170E) (2%, 18 Votes)
 • Sunt eligibil pentru upgrade (intre 110E-220E) (2%, 13 Votes)

Total Voters: 825

Loading ... Loading ...

4 thoughts on “Oferte speciale Microsoft pentru studenti US”

 1. Desigur…Microsoft se joaca cu focul…dupa un rateu cu Vista(cere resurse multe si configurari pe care win xp nu le cere) acum ofera softul preferential…Asta nu ar fi o problema daca….Am sa va spun ceea ce am constatat.Windows 7 blocheaza computerul atunci cand iti este lumea mai draga.Testez Windows 7 Enterprise si am constatat ca se blocheaza sistemul(computerul). Initial m-am gandit ca sunt probleme de sistem dar nu este asa.Cu windows xp nu am probleme.Dupa parerea mea si cred ca o sa-mi dati dreptate,windows xp ramane cel mai bun soft creat de Microsoft.
  Cred ca acest Windows 7 va merge pe urmele lui Vista si de fapt cred ca este Vista periat puti adica cu setarile la vedere.
  Degeaba au introdus tehnologia touch…o gasim si la automatele bancare pentru plata facturilor .
  Vor mai scoate SP1,2,3,…etc. dar atunci vom spune …”de ce ati omorat windows xp?”.
  Sau mai sunt variante de a folosi si alte sisteme de operare.
  Ma gandesc la o firma care isi implementeaza “tehnologia windows 7″ careia i se blocheza intregul sistem!

 2. @No One:
  Pe pagina de Suport Tehnic a fost o discutie chiar ieri despre un defect la Cache level 2 al unui procesor, defect care nu era prezent pe Windows 98 (dar prezent pe XP).
  Ce configuratie ai? Driverele sunt actualizate? Sau ai componente pentru care producatorul nu mai ofera suport (drivere)?
  Am mai scris despre diferentele dintre Windows 7 si Vista, si nu este un Vista periat, ci un Vista evoluat si in foarte multe sensuri complet diferit. Pana la urma (asa cum am mai zis) nu au reinventat windows-ul cu Windows 7, si nici nu si-au propus asta.
  Tehnologia touch exista de foarte mult timp.. si nu cred ca au introdus-o degeaba ci pentru a fi in pas cu noile cerinte..
  Cat despre firmele care implementeaza tehnologia Windows 7 ar face bine sa aiba si un administrator de sistem.. Oricum de cele mai multe ori problemele apar din cauza utilizatorilor si nu a sistemului de operare…

 3. eu as plati pentru un windows cu licenta ( un windows curat si original iti confera multe avantaje) , dar asa este romanu de ce sa dau bani cand il pot crakui simplu si rapid !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>