Ofertele lunii ianuarie la eMAG.ro

Luna oficială a reducerilor – ianuarie – îşi lasă amprenta şi pe produsele din oferta eMAG. Chiar dacă reducerile nu sunt la fel de substanţiale ca în domeniul hainelor unde produsele trebuie înlocuite în funcţie de sezon, câteva sunt chiar interesante.

În primul rând avem sistemului de operare Microsoft Windows 7 oferit aproape gratuit la cumpărarea unui laptop.

eMAG Laptop Windows 7

De ce spun aproape gratuit? Fiindcă oferta promite un voucher cadou de 400 de lei la cumpărarea oricărui laptop cu sistem de operare Windows 7. Sunt incluse în promoţie atât laptopurile, cât şi desktopurile cu sistem Windows 7 preinstalat, cât şi cele cu sistemul de operare OEM cumpărat separat (dar pe aceeaşi factură).

Preţuri Windows 7

Windows 7 Home Premium OEM

Preţurile pentru versiunile Windows 7 OEM puse în vânzare sunt următoarele:

Windows 7 Home Premium OEM este de 455 de lei

Windows 7 Professional OEM este de 618 lei

Preţurile sunt valabile atât pentru versiunile pe 32 de biţi (x86), cât şi pentru cele pe 64 de biţi (x64). Pentru a lua o decizie în acest sens vă recomand articolul Windows 7 pe 32 de biţi sau pe 64 de biţi?

Puteţi opta şi pentru versiunile retail, dar preţurile vor creşte considerabil.

Asus Transformer Prime

Asus Transformer Prime

Desi nu rulează Windows 7 (specificaţiile fiind mai mult decât suficiente), ci Android 3.2 HoneyComb (şi în curând Android 4.0 IceCream Sandwich) – Asus Transformer Prime este cu siguranţă tableta momentului şi o vedetă a CES 2012.

Preţul bijuteriei este de 2800 de lei iar în pachet veţi găsi şi tastatură. Un review destul de complet puteţi urmări mai jos via buhnici.ro

Televizoare fără TVA

Televizoare emag

Chiar dacă nu fac obiectul de interes al blogului, televizoarele sunt mai des întâlnite în case chiar decât calculatoarele (deşi mă întreb dacă nu cumva numărul PC-urilor din casele unde se găsesc şi televizoare nu este cumva mai mare decât al celor din urmă).

Dacă aţi ratat ofertele din vinerea neagră (BlackFriday) acum vă puteţi recupera TVA-ul sub forma unui card cadou la fel ca în cazul PC-urilor cu Windows. Numai că de această dată valoarea nu este fixă… deci cu cât este mai scump televizorul, cu atât va fi mai mare cuponul cadou.

NOTĂ: Cupoanele cadou vor putea fi folosite doar în perioada 16 – 26 martie 2012. Deci trebuie să vă planificaţi cumpărăturile electronice/electrocasnice în avans pentru luna martie. Sau să aveţi un cunoscut cu planuri pentru această lună, cupoanele fiind transmisibile. În altă ordine de idei, decalarea posibilităţii utilizării voucherului poate însemna şi faptul că vom mai avea o ofertă interesantă şi în luna februarie.

5 thoughts on “Ofertele lunii ianuarie la eMAG.ro”

  1. Ai uitat sa specifici un lucru. Inainte sa apara ofertele preturile sunt umflate… si ghici cu cat…

    Chestia asta am observat-o de curand cand eram mai tot timpul pe site-ul lor… de atunci nu am mai intrat si nici nu vreau sa mai intru prea curand.

  2. @Emil: de data asta nu am mai verificat preturile.. dar da, am vazut ca se practica aceasta strategie de marketing la noi… si chiar daca sunt aratate cu degetul, companiile o folosesc in continuare…

  3. Cred ca asta se practica la toate magazinele online cand apar astfel de “super oferte”, din aceasta cauza am inceput sa fiu mai atent la ele si sa studiez bine preturile cand imi cumpar ceva mai scump.

  4. Dar nu ar fi mai bine leptopuri fara windows ? Oricum cele instalate ori se instaleaza la jumatatea hardului sau totusi ca partitiile segmentate pe hard sa nu fie puse cum trebuie. La un windows 7 ultimate este cel mult ca partitia master sa fie de 40 G si pe urma restul cat vrea fiecare.Am mai vazut colegi cand au cumparat un leptop windowsul era pus la jumatatea hardului.Cand se pune un windows pe partitie trebuie pus si cu cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>