Office 2010 Applications – Office Web Applications si Office Mobile (si pentru iPhone?)

Office 2010 va fi cu siguranta un produs bun, iar faptul ca se dezvolta o data cu Windows 7, il face sa capteze o atentie sporita. Ieri la WPC09 s-a vorbit foarte mult despre Office 2010. Au fost trecute in revista toate aplicatiile Office 2010 si prezentate detaliat (mai multe detalii pe site-ul oficial).
Ce m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost prezentarea Office Web Applications si Office Mobile, toate facand parte din suita Office 2010. Va aratam mai demult cateva poze cu Office Web Applications. Aveti mai jos si un videoclip demonstrativ (se demonstreaza cum merge si in FireFox).

            

iar aceasta este demonstratia Office Mobile. Ma intreb de ce nu este facuta direct pe un telefon Windows Mobile. Vor oare sa sublinieze faptul ca va fi suportat pe mai multe platforme (Android, iPhone) ?
             

Si pentru ca tot s-a vorbit de intrarea Office 2010 in stadiul (aproape) public-Beta, va ofer si link-urile pentru descarcarea versiunii de test prezenta pe Wzor (aparent o versiune mai noua decat cea descarcabila de pe conturile TechNet). Probabil il aveti deja, dar nu strica niciodata sa il aveti la indemana.
MICROSOFT.OFFICE.2010.v14.0.4302.1000.BETA.1.VOLUME.X86-64.ENGLISH-WZT.torrent

9 thoughts on “Office 2010 Applications – Office Web Applications si Office Mobile (si pentru iPhone?)”

  1. Link-ul catre Mininova NU MAI FUNCTIONEAZA… torentul a fost sters… Actualizati cu alt link sau stergeti-l…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>