Office 2010 in imagini

Dupa cum stiti, Office 2010 este deja in stadiul RTM, fiind distribuit abonatilor MSDN/Technet. Nu l-am instalat inca pentru a-i face un review, dar cei care au facut-o si cu care am vorbit deja au fost destul de placut impresionati. Mai jos veti vedea cateva imagini cu Word 2010 si apoi cu Office Mobile 2010 si Office Web Apps, fiecare pe cate o pagina separata. Pentru a naviga folositi link-urile de la finalul articolului sau lista din partea de sus.

Word 2010

7 thoughts on “Office 2010 in imagini”

  1. Nu stiu tot Office 2010,ca nu am instalat tot,decat Word,despre care as putea zice ca.. In sfarsit un creator de documente asa cum trebuie. Modul in care poti customiza textele,efectele 3d,aspectul,asezarea in pagina,ce sa mai.. Word 2010 e tot ceea ce isi poate dori cineva. Cu ajutorul lui poti crea referatul,documentul,prezentarea exact asa cum iti doresti. Numai de bine!

  2. @Cipryca: am vazut si eu niste efecte ale Word 2010 care in sfarsit par din era noastra. Erau si in 2007 unele, dar aici sunt chiar ok. Ah si mi-a mai zis Wolftail cate ceva de noul format *.docx (daca deschizi un document creat in Word 2007 il va deschide in Compatibility Mode).

  3. Chestia asta era si la suita office 2007,pt compatibilitate cu versiunea 2003 (cel putin la word si la powerpoint erau) Ca veni vorba.. ceva idei daca au lucrat la compatibilitatea in 2010-2003? Nu de alta,dar sa luam cazul meu ca exemplu. Pentru o experienta maxima in crearea unui proiect,folosesc suita 2010,dar la liceu este instalata cea din 2003.. Au facut ceva in privinta asta? Daca nu,este un mic-maricel dezavantaj.. Pt. ca te obliga intr-un fel sa ai instalata suita 2003,care e citita in prealabil de oricare versiune superioara,din pacate nu si invers.. (macar un update ceva)

  4. Vă asigur că nu o să existe niciodată compatibilitate 100% între versiunile vechi de MS Office şi cele noi pentru simplul motiv că cele noi au noi efecte şi funcţii noi pe care versiunile vechi nu sunt capabile să le reproducă sau să le folosească.Ionut,care este diferenţa dintre formatul în care îţi salvează versiunea 2007 faţa de 2010_.Doar au aceeaşi extensie.De ce deschide Office 2010 un document Office 2007 în “Compatibility Mode”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>